Ενοικίαση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Beyoglu, İstanbul, Τουρκία, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

Ενοικίαση - Cod. 36923

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ!

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο Cihangir Beyoğlu. Ένα μέρος που κάνει γκουρμέ μπιφτέκια. Το 80% των πωλήσεων αποστέλλονται ως πακέτα. Αν και έχει ανοιχτεί για 1,5 χρόνια, έχει αυξηθεί κατά 200% κατά την περίοδο αυτή και συνεχίζει να αυξάνεται. Ο ημερήσιος κύκλος εργασιών είναι περίπου 3500-4000 χιλιάδες ρούβλια. Εμφανίζεται μηνιαίο καθαρό κέρδος 25 χιλ. TL. (από τον τρόπο που δεν δουλεύουμε στο κατάστημα, αυτό είναι το ποσοστό κέρδους, αλλά το ποσοστό κέρδους θα είναι 30-35 αν σταματήσετε μόνοι σας)
Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ακόμη και το κατάστημα από το κινητό σας τηλέφωνο. Κατάσταση αποθέματος προϊόντος, άμεσες πωλήσεις, μπορείτε να δείτε τα δευτερόλεπτα που περνάτε σε δευτερόλεπτα.

Επί του παρόντος, 9 άτομα εργάζονται στο κατάστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα να καθίσετε μέσα και έξω (με ένα μικρό κήπο). Το γυαλί κήπου κτίστηκε με τρόπο που ανοίγει αυτόματα από μια στέγη. Τα μέρη είναι εποξειδικά και η εσωτερική σας κατασκευή έγινε από βραβευμένους αρχιτέκτονες. Τα περισσότερα χειροποίητα και υψηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιήθηκαν. Υπάρχει κλιματισμός στο εσωτερικό και ufo στο εξωτερικό που μπορεί να ελεγχθεί με 6 χειριστήρια. Η υποδομή και το ηλεκτρικό σύστημα ανανεώθηκαν. Ηλεκτρικό σύστημα τριών φάσεων (βιομηχανική ηλεκτρική ενέργεια)
Υπάρχουν διπλή σχάρα, πιάτα, διπλή φριτέζα, πατάτες στη κουζίνα. ασφάλειας και λογισμικού εγκατεστημένο από οπουδήποτε.
3 συσκευές POS, υπολογιστή και οθόνη κάμερας ασφαλείας. έχουμε επίσης δύο μηχανές ταχυμεταφορών που ανήκουν στο κατάστημα. Φυσικά έχουμε επίσης άδεια :)

Το κατάστημα θα αντιμετωπιστεί με τα πάντα και θα καλέσει για το τέλος μεταφοράς.

Δεν είναι μια κατάλληλη διαφήμιση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση. Μπορείτε να κάνετε τον δικό σας χώρο πιο βολικό από αυτό. (200-225 χιλιάδες tl πρόκειται να προετοιμαστούν για αυτό)

Αλλά αν συνεχίσετε με αυτό το σύστημα είναι μια απίστευτα κερδοφόρα επένδυση. Σε ένα χρόνο, το κατάστημα παίρνει τη δική του τιμή και ένα χρόνο αργότερα θα αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Παραδίδουμε από την Κωνσταντινούπολη, αλλά αν δεν το κάνουμε, θα συνεχίσουμε να ελέγξουμε εξ αποστάσεως.

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία είναι επίσημα. Το λογισμικό και τα τρόφιμα μπορούν να ελέγχονται μέσω αναφορών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB