Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Üsküdar, İstanbul, Τουρκία, üsküdar kuzguncuk

Πώληση - Cod. 25535

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 994 m²
  • Αριθμός δωματίων: Tapu tahsisli Arsa
  • Όροφος: İstanbul Boğaziçi

Σκούταρι Κουσγουντζούκι ο διατεθεί γη που ανήκει στην οικογένειά μας προστατεύει κοντά κατάκτηση πασάς Θέλουμε να πουλήσουμε τη γη μας.
Ψάχνουμε για την ισχυρή τους ξένους επενδυτές θα ενδιαφερθούν γη σε αυτό το θέμα.
Είμαστε πιστοποιημένοι 994 τ.μ. κατανομή οικόπεδο. Ακούγεται σαν το κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε ένα κλειστό κατεδαφίστηκε και ξαναχτίστηκε οικιστική ανάπτυξη δεν είναι δυνατή. Σύμφωνα με την έρευνά μου για το σύνολο της μονάδας δεν φαίνεται να σχετίζεται με τις αλλαγές ζωνών μέσα σε ένα χρόνο. Ωστόσο, η ισχυρή εταιρεία μπορεί εύκολα να ξεπεράσει αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, επίσης, τη δημιουργία μιας τεράστιας εκτάσεις γης στην περιοχή, όχι μακριά από την τεράστια bi δυνατότητα.
Οι γονείς μου έχουν κάνει να έρθει στην περιοχή το 1969 και συνδέεται με φόρο το 1970. πλήρωσε τους φόρους από τις σχετικές θέσεις. παράδειγμα ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Βοσπόρου, όπως θα δείτε από την εικόνα
Ο τόπος μας είναι πάνω σε ένα λόφο, έτσι δεν θα είναι σε θέση να κλείσει το μέτωπο και το λαιμό με όλη την ομορφιά καταγής.
Μπορείτε παλαιότερο ailelerinde την περιοχή για πολλά χρόνια εξαιτίας της παρουσίας μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε εύκολα εκτός από την γη μας και κοντά σε αυτούς.
διαπίστωσε ότι στην καλύτερη θέση που έχει η γη μας θέλουμε αποζημίωση για 2 εκατομμύρια δολάρια ($ 2.000.000), θέλουμε να ακούσουμε από εσάς σχετικά με την τιμή προσφοράς, εάν είστε σοβαροί αγοραστής .. ξέρετε το έχετε στην ανεκτίμητη. Παλεύουμε ακόμα και αν η αξία αυτού του είδους ανοιχτό το χωροταξικό σχέδιο για να εκπροσωπεί προφορά.
Σας ζητώ να paylaşsa ίδιος ειδικά με τους ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα και αν μας βοηθήσετε θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πώληση αυτής της γης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB