Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), kocaeli, İstanbul, Τουρκία, köseler mah 4 cadde no 3/1 dilovası kocaeli

Πώληση - Cod. 33791

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 7500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Βιομηχανική εδάφη, βιομηχανικά εργοστάσια, ανάπτυξης γης, οι επενδύσεις της γης, βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης, Kadıgil που εργάζονται σε εμπορικά ακίνητα, αρχής γενομένης από Osmangazi γέφυρα Yavuz Sultan έχει επικεντρώσει το έργο της στην περιοχή που εκτείνεται στις πλημμύρες της γέφυρας.

Osmangazi σημαντικό σημείο της γέφυρας στην περιοχή, και τα λιμάνια της γης μας Yılport που βρίσκεται στην κοιλάδα του πυριτίου Tepecik απέχει 12 χιλιόμετρα. Osmangazi γέφυρα μεταφοράς από την έξοδο του πρόσφατα κατασκευασμένο Stigma οδογέφυρα μπορεί να παρέχεται για 5 λεπτά.

Μελέτη βόρεια της συνεχιζόμενης οδική σύνδεση Βορρά Μαρμαρά αυτοκινητόδρομο, σε απόσταση 2χλμ από την περιοχή της Tepecik Υπάρχουν 6 διαφορετικές βιομηχανικές μονάδες.

Μας 915 Tokia Διλόβασι των σπιτιών βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά.

Περιοχές αποτιμώνται κάθε μέρα, η οποία πέρασε στη Βόρεια Μαρμαρά εθνική οδό, παρέχοντας στους επενδυτές με το σημείο κέρδη έλξης Tepecik Kadıgil ακινήτων.

Στίγμα της αναμονής του επενδυτή, ένα τμήμα ανοίγεται για την ανασυγκρότηση, έργο της ανοικοδόμησης των άλλων τμημάτων προχωρά ταχέως.

Η περιοχή μας Ballıkayalar 7 χιλιόμετρα Φυσικό Πάρκο, 15 χλμ από το Istanbul Park Formula 1 κύκλωμα βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen.

3 χλμ από το 250 στρέμματα γης στη Δύση Tepecik θα λάβει χώρα στα πανεπιστήμιά μας και αθλητικά κέντρα.

Κάθε μέρα που αποτιμώνται Tepecik, Yavuz Sultan Selim γέφυρα είναι 50 χιλιόμετρα.

Μπορείτε να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την περιοχή μας για μας μόνο από την ιστοσελίδα μας και τον αριθμό του τηλεφώνου μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB