Πώληση Βίλα, Seferihisar, Izmir, Τουρκία, Tepecik, 1510. Sk. No:11, 35460 Seferihisar/İzmir, Turkey

Πώληση - Cod. 39200

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Πρόκειται για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο αρχοντικό που βρίσκεται στην αγαπημένη παραθαλάσσια συνοικία Seferihisar της İzmir, με την εκπληκτική πανοραμική θέα.

Το αρχοντικό βρίσκεται σε μια κατάβαση 1500 μ2 για ένα μέρος της γης, το οποίο περιλαμβάνει έναν τετράκλινο κήπο με πάνω από 100 φρούτα και διακοσμητικά δέντρα για να απολαύσετε την ηρεμία και την ηρεμία.

Το εξωτερικό του αρχοντικού, συμπεριλαμβανομένου του χώρου της πισίνας, διαθέτει τα καλύτερα μάρμαρα και 6 δωμάτια με μπαλκόνι και 2 μπάνια. Το βασικό μπάνιο διαθέτει μπανιέρα με τζακούζι.

Ολόκληρο το σπίτι σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από το σύστημα Panasonic Thea IQ, το οποίο συνειδητοποιεί τον πιο άνετο και άνετο χώρο ελέγχοντας φωτισμό, περσίδες, θέρμανση, εξαερισμό και κλιματισμό.

Το ακίνητο διαθέτει το καλύτερο σύστημα ασφαλείας με 2 IP και 5 κανονικές κάμερες, τηλεχειριζόμενο σύστημα συναγερμού και ενδοεπικοινωνία.

Θα πάρετε μαζί με τα κοσμήματα του σαλόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας και τους καλεσμένους σας με το μπαρ, μπιλιάρδο και τζάκι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB