Πώληση Δυάρι, Didim, Aydin, Τουρκία, Selvi Caddesi 2

Πώληση - Cod. 41228

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Didim / Altinkum, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΛΛΟΥ 1: 2 + 1 Prime Τοποθεσία Διαμέρισμα με ωραία μεγάλη βεράντα / μπαλκόνι

Μια περιζήτητη, ωραία, προνομιακή τοποθεσία με θέα στην πισίνα και μεγάλο ωραίο μπαλκόνι στο Apollo Court 1. Βρίσκεται στον 3ο όροφο. Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό ως εξοχική κατοικία, επένδυση ή εξοχική κατοικία όλο το χρόνο. Έρχεται πλήρως επιπλωμένο και άμεσα διαθέσιμο!

Το Apollo Court 1 είναι πολυτελή διαμερίσματα και ρετιρέ, όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Το devolopment απέχει περίπου 5 λεπτά από την κεντρική παραλία και 5 λεπτά με τα πόδια από τον ιστορικό ναό του Απόλλωνα. Το συγκρότημα βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο μαρίνας, περίπου 3 χλμ. Από έναν από τους μεγαλύτερους μαρίνους στην Τουρκία. Υπάρχει υπηρεσία λεωφορείου dolmus προς το κέντρο της πόλης και την κεντρική παραλία, που εκτελεί δρομολόγια κάθε 10 λεπτά. Τα διαμερίσματα Apollo Court 1 είναι το ιδανικό μέρος για έναν ήρεμο τρόπο ζωής απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όπως μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, καφετέρια / εστιατόριο, σούπερ μάρκετ, αίθουσα παιχνιδιών, 24ωρη ασφάλεια, υπεύθυνος τοποθεσίας και επιστάτες.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Το Altinkum μεταφράζεται ως «Χρυσή Άμμος». Το θέρετρο χωρίζεται σε τρία τμήματα της παραλίας: πρώτο, δεύτερο και τρίτο! Ο πρώτος είναι δίπλα σε έναν χώρο περιπάτου γεμάτο με μπαρ και εστιατόρια, ενώ μπορείτε να νοικιάσετε πεντάλ και τζετ σκι. Το δεύτερο είναι μικρότερο, ενώ το τρίτο βρίσκεται κοντά στη μαρίνα και πολλά θαλάσσια σπορ.
Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο θέρετρο Didim / Altinkum και σε κοντινή απόσταση:
. Η μεγάλη αγορά του Σαββάτου
. Παραλίες Altinkum
. Μπαρ μπροστά στην παραλία
. Τετάρτη Bazar
. Πάρκο Didim Aqua
. Didim Μαρίνα
. Βραδινή αγορά Μαβισεχίρ
. Θαλάσσια σπορ
. Τετράκλινα
. Ιστορικά αξιοθέατα: Ναός του Απόλλωνα, Μίλητος, Έφεσος, Παμούκαλε, σε μικρή απόσταση από το Αλικαρνασσό και το Κουσάντασι, 1 ώρα από το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού. 1 ώρα 20μ προς το αεροδρόμιο της Σμύρνης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB