Πώληση Δυάρι, Umraniye, İstanbul, Τουρκία, Umraniye ist

Πώληση - Cod. 36148

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 290 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 9

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε αυτό το εκπληκτικό διακριτικό ρετιρέ διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων προς πώληση στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του Βοσπόρου στην περιοχή Uskudar στην πλευρά της Ασίας της πόλης.
Με τη θέση του τελευταίου ορόφου, το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλα γυάλινα μπαλκόνια που προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στα πανοραμικά παράθυρα, ακόμη και στους κρύους χειμωνιάτικους μήνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά βράδια στο σπίτι με την κεντρική θέρμανση.
Μέσα από το πολύ ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, όπου μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε την εκπληκτική θέα μέσα από μια πρόσοψη σχεδόν πλήρους μήκους παράθυρα, όχι μόνο προσφέροντας θέα, αλλά και δίνοντας στην περιοχή πολύ φυσικό ηλιακό φως.
Συνολικά, αυτό είναι τέλειο ως επένδυση σε
Η Τουρκία, με την προνομιακή θέση της και τις εκπληκτικές της απόψεις, ή το ιδανικό οικογενειακό σπίτι, κοντά σε όλες τις τοπικές ανέσεις με εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία και διεθνή σχολεία όλα σε πολύ εύκολη πρόσβαση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB