Πώληση Κατάστημα, Bursa, Bursa, Τουρκία, İnegöl

Πώληση - Cod. 39377

  • Τύπος: Κατάστημα
  • Περιοχή: 670 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: BODRUMKAT+ZEMİN KAT

Το έργο πραγματοποιείται σε κλειστή περιοχή 105 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Η αγοραία αξία είναι 21 εκατομμύρια δολάρια με μια επενδυτική τιμή 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να συμβάλει στην εξαγωγή των επίπλων είναι ένα γιγαντιαίο έργο .. Ως μια θέση στο δρόμο και στη ζωή. Οι αίθουσες συνεδριάσεων φαγητού, παιδικές χαρές, πάρκα ψυχαγωγίας, χώροι σεμιναρίων και αίθουσες συνεδριάσεων, χώροι αναψυχής, γκαράζ στάθμευσης, χώρους πλυσίματος αυτοκινήτων, όπως όλα σε ένα εμπορικό κέντρο είναι κάτι περισσότερο από εδώ. Το 80% του σχεδίου είναι αφιερωμένο σε εμπορικά κέντρα επίπλων και το 20% είναι απολύτως αφοσιωμένο στην καθημερινή ζωή.



Το έργο πραγματοποιείται σε κλειστή περιοχή 105 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Η αγοραία αξία είναι 21 εκατομμύρια δολάρια με μια επενδυτική τιμή 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να συμβάλει στην εξαγωγή των επίπλων είναι ένα γιγαντιαίο έργο .. Ως μια θέση στο δρόμο και στη ζωή. Οι αίθουσες συνεδριάσεων φαγητού, παιδικές χαρές, πάρκα ψυχαγωγίας, χώροι σεμιναρίων και αίθουσες συνεδριάσεων, χώροι αναψυχής, γκαράζ στάθμευσης, χώρους πλυσίματος αυτοκινήτων, όπως όλα σε ένα εμπορικό κέντρο είναι κάτι περισσότερο από εδώ. Το 80% του σχεδίου είναι αφιερωμένο σε εμπορικά κέντρα επίπλων και το 20% είναι απολύτως αφοσιωμένο στην καθημερινή ζωή. Το εμπορικό κέντρο επίπλων απέχει 6χλμ. Από το İnegöl στην εθνική οδό Bursa-İnegöl.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB