Πώληση Μονοκατοικία, Gölbaşı, Ankara, Τουρκία, Taşpınar Gölbaşı ANKARA

Πώληση - Cod. 35607

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4+1
  • Όροφος: 12

- Η τιμή που προεξοφλείται βάσει του συναλλάγματος λόγω της πώλησης της σταθερής τιμής,
- Το πλεονέκτημα του φόρου προστιθέμενης αξίας 10% που προβλέπεται από τη νέα νομοθεσία,
- Έκπτωση σε υποθήκες έως 30% σε πραγματικούς όρους με το πλεονέκτημα επιτοκίου που παρέχεται από την πτώση των επιτοκίων.

- Εκτός από το Πανεπιστήμιο Atılım και Ufuk και το TED College,

- Η αυξανόμενη αξία της Άγκυρας είναι μια αριστοκρατική ζωή στην Incek. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αεράκι που συνδυάζει μια μοντέρνα εξωτερική οροφή με ένα εσωτερικό με ατελείωτη γοητεία. Κάντε μια άνετη ζωή στο αρχιτεκτονικό έργο που προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη Mogan.

- Στην κορυφή της πόλης, μπορείτε να ζήσετε σαν τη Νέα Υόρκη με μια αναζωογονητική θέα. Παρατηρείτε τη διαφορά με το σχέδιο που συνδυάζει την ισχυρή εξωτερική αρχιτεκτονική, τον ευάερο και τον ελαφρύ σχεδιασμό εσωτερικού χώρου. Φανταστείτε τον αρχιτέκτονα στις κοσμικές πόλεις που πήρε την έμπνευσή του. Στόχος μας ήταν να συναντήσουμε αυτό το αισθητικό και στυλ με σας.

- Κατασκευάστηκε ένα νέο μοντέλο πρόσοψης. Όλες οι γυάλινες επιφάνειες στην κουζίνα και στους χώρους του καθιστικού μεταφέρουν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του İncek στους εσωτερικούς χώρους. Τα μεγάλα μπαλκόνια σας κάνουν να νιώσετε παντού γύρω από την Άγκυρα.

- Επιλεγμένες αποχρώσεις με ειδικές πινελιές και ταλαντούχα χέρια δημιουργούν σύγχρονους και άνετους χώρους διαμονής. Για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, έχουν δημιουργηθεί μεγάλοι χώροι. Ένας από τους πιο χρονοβόρους χώρους στην ανθρώπινη ζωή, η κουζίνα έχει δημιουργήσει επίσης ένα χώρο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο ιδιαίτερες έννοιες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB