Πώληση Οικόπεδο, Artvin / Borçka/ Macahel, Yesiltepe, Τουρκία, istanbul

Πώληση - Cod. 32446

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 6300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

περιοχή Borçka της Αρτβίν συνδεθεί, το χωριό έχει διατηρήσει τη φυσική ομορφιά 6 (Camilleri-πέτρες-the-τακτική-Efeler Μαράλ-Ugur) αποτελείται από το όνομα της περιοχής.
 Camil (Macahela) Λεκάνη, η βιοποικιλότητα έχει αξία και των φυσικών πόρων καταργήθηκε λόγω της πολιτιστικής και ιστορικής πλούτο του περιβάλλοντος και των δασών του Υπουργείου και της UNESCO Εθνική Επιτροπή της Τουρκίας βιόσφαιρας αποτέλεσμα των εργασιών που διεξάγονται σε συνεργασία 29 Ιούνη του 2005 από την UNESCO στον τομέα των 25.258 στρεμμάτων κηρύχθηκε ως αποθεματικό εντάχθηκε στο παγκόσμιο Δίκτυο της βιόσφαιρας αποθεματικών και έγινε ο πρώτος βιόσφαιρας της Τουρκίας. 1 διπλής όψης σε ξύλινα σπίτια 85 m2, 1 κομμάτι ξύλινα σπίτια (Nalin Α) 25 μ2 μπαλκόνι έχει επίσης διάφορα οπωροφόρα δέντρα καλλιεργούμενη γη είναι φουντουκιές, καρυδιές ένα. .S, της ηλεκτρικής ενέργειας και των δρόμων. Αν εγγράφως Macahel στις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου για να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την περιοχή μπορεί να μάθει όλες τις λεπτομέρειες.
Οι τιμές στην περιοχή παρέχοντας μια αύξηση κατά 30% της καθαρής θέσης κάθε χρόνο. Είναι μια μοναδική επένδυση θα κερδίσει το ενδιαφέρον, ενώ συλλέγει με κάθε μέρα που περνά.
Θα ανταλλάξει με την αξία των διαμερισμάτων στην Κωνσταντινούπολη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB