Πώληση Οικόπεδο, Canakkale, Canakkale, Τουρκία, Çanakkale / Merkez / Güzelyalı / 52. Sok.

Πώληση - Cod. 28637

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 1067 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Μεγάλη επένδυση !!

Στην περιοχή της Γέφυρας του έργου Τσανάκαλε Δαρδανελίων!

Τρία οικόπεδα στο κέντρο της Guzelyali με την άδεια οικοδόμησης 30% και ως εκ τούτου θα ταίριαζε ένα ακίνητο περίπου πάνω από 2,5 floo, λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από τις αγορές και τα παραθαλάσσια και που σε κοντινή απόσταση από την παραλία δρόμο με μια δραματική βουνό σκηνικό. Θα μπορούσατε να οικοδομήσουμε μια όμορφη βίλα με μεγάλες εκπληκτικό κήπο και την πισίνα.
 
Είμαι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τρία οικόπεδα που είναι τέλεια για να χτίσει το δικό παραγγελία βίλα σας, που θα μπορούσε να κατασκευαστεί πάνω από συνολικά δυόμισι ορόφους, ώστε να μπορείτε να έχετε τη δική σας βεράντα στον τελευταίο όροφο, το οποίο θα μπορούν να ενταχθούν εύκολα και έχουν άφθονο ...

336 τ.μ. villa_land, αυτό το οικόπεδο είναι κοντά στην εθνική οδό δρόμο, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικές δραστηριότητες και εύκολη πρόσβαση στα τοπικά λεωφορεία.
318 τ.μ. villa_land,
403 τ.μ. villa_land, βρίσκεται σε οικόπεδο γωνιακό, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία!
 
Güzelyalı είναι ένα χωριό σε χόρτα που είναι 13 χιλιόμετρα μακριά από το Τσανάκκαλε. Το μπλε της θάλασσας και το πράσινο των ευωδιαστά πεύκα διαπλέκονται σε αυτό το γοητευτικό χωριό. Πρόκειται για ένα φιλόξενο χωριό, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν σχέσεις καλής γειτονίας και το τσάι, οι συνομιλίες καφέ γίνεται στις summerhouses αργά το απόγευμα. Güzelyalı χωριό έχει μια από τις καλύτερες παραλίες για κολύμπι κοντά στο Τσανάκαλε. Δροσίζει τους επισκέπτες της με αύρα της, ακόμη και στη συντριπτική θερμότητας. Είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα windsurfing Τουρκίας λόγω αδιάλειπτη ανέμους της.

Δεν είναι πολύ μακριά από την ιστορική πόλη της Άσσου όπου η αρχαία φιλόσοφος Αριστοτέλης είχε ζήσει.
Άσσος (Στα ελληνικά), επίσης γνωστή ως Behramkale ή για συντομία Behram, είναι μια μικρή ιστορικά πλούσια πόλη στην περιοχή Ayvacik της επαρχίας Τσανάκκαλε, Τουρκία. Μετά την αναχώρηση από την Πλατωνική Ακαδημία στην Αθήνα, ο Αριστοτέλης (ενώνονται με Ξενοκράτης) πήγε στην Άσσο, όπου έγινε δεκτός από τον βασιλιά Ερμία, και άνοιξε μια ακαδημία σε αυτή την πόλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB