Ενοικίαση Τριάρι, Antalya, Antalya, Τουρκία, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

Ενοικίαση - Cod. 27033

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 175 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Βρέθηκε στο αναμφισβήτητα το πιο διάσημο και αναζήτησε περιοχή στο σύνολο της Αττάλειας είναι αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου

Υπάρχουν κάποιες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μια σημαντική ιδιωτική πισίνα αποκλειστικά για τη χρήση της κατοικίας καθώς και μια ειδική πισίνα για παιδιά. Υπάρχει μεγάλη παιδική χαρά, γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ και την άριστη εκτάσεις κήπους για τους κατοίκους να απολαμβάνουν. Ολοκληρώστε με ιδιωτικό πάρκινγκ και είκοσι τέσσερις ώρες την ασφάλεια.

Το διαμέρισμα
Το διαμέρισμα είναι 175 μ2 απόλυτη πολυτέλεια? εγγραφή γίνεται μέσω ενός καλά σχεδιασμένο σιδερένια πόρτα που οδηγεί στο ενιαίο μεγάλων διαστάσεων καθιστικό το οποίο διαθέτει μια όμορφη βεράντα με εξαιρετική θάλασσα και το χιόνι στο βουνό όρμοι θέα, απλά τέλειο για ένα σημείο του δείπνο στο ύπαιθρο ή διασκεδαστικό. Υπάρχει μια ανοιχτή πλήρως εξοπλισμένο και εξοπλισμένη και κομψή κουζίνα με αφθονία εντοιχισμένες μονάδες? υπάρχουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο επισκεπτών και επιπλέον μπάνιο στυλ της οικογένειας με SPA. Η κύρια κρεβατοκάμαρα με ντουλάπες walk-in ολοκληρώνει το κατάλυμα. Όλα τα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους χρήσιμη.

Η μονάδα έχει πρόσφατα (2014) έχουν ουσιαστικά επανασχεδιαστεί και πλήρως ανακαινισμένο από γνωστό αρχιτέκτονα ρωσική, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά όλο το κείμενο.

Τοποθεσία

Αν είναι όλα σχετικά με την τοποθεσία και εκπληκτική θέα, τότε αυτό είναι για σας. Δεν θα μπορούσε να θέσει αυτό το σπίτι σε καλύτερη θέση εάν είχατε μια βελόνα και το χάρτη στα χέρια σας.

Μεταξύ του συγκροτήματος και της θάλασσας, θα βρείτε ένα όμορφο πάρκο, όπου μπορείτε να βεβαιώσετε άτομα που παίρνουν τα σκυλιά τους για έναν περίπατο, τζόγκινγκ στην καθημερινή τους κίνηση, ή απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο της Αττάλειας με υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή.

Όλα τα τοπικά εστιατόρια, καταστήματα, μια πληθώρα από τα πολιτιστικά αξιοθέατα και επίσης ορισμένα εξαιρετικά μάρκετ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες μεταφορών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και είναι έτοιμος να σας μεταφέρει στο κέντρο της πόλης μέσα σε λίγα λεπτά, ή στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να απολαύσετε το αυθεντικό άγγιγμα της πόλης.

Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στην περιοχή αυτή της Τουρκίας - κάθε μέρα θα είναι μια νέα μέρα για να εξερευνήσετε και να βρει ένα νέο λόγο να πέσει στην αγάπη με Αττάλεια.

Μια πόλη που εργάζονται, Antalya σας προσφέρει τόσο χρόνο και ευκαιρίες σημεία διακοπών υπέροχο καλοκαίρι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB