Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Kusadasi, Izmir, Τουρκία, Cherry village

Πώληση - Cod. 27031

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 14800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Φανταστική ελαιώνας και αμπελώνας που πρόσκειται στο κεντρικό δρόμο και ανάμεσα σε δύο οινοποιεία. Κατάλληλο για την οικοδόμηση μιας χώρας σπίτι. Μισή η εκμετάλλευση καλύπτεται i-ωριμάσει trss ελιές και άλλα μισά με ώριμα λευκά σταφύλια Osmancik. Υπάρχει επίσης κενό χώρο για ένα σπίτι. Σίγουρα μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στην περιοχή Cherry Village.

Τουρκικά κρασί είναι κρασί που παράγεται στη χώρα διηπειρωτικές Ευρασίας Τουρκία. Η περιοχή του Καυκάσου, όπου οι χώρες της Γεωργίας, της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας που βρίσκεται σήμερα, διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην πρώιμη ιστορία του κρασιού και είναι πιθανό να έχουν ένα από τα πρώτα οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου. [1]
Ampelographers εκτιμούν ότι η Τουρκία είναι η πατρίδα μεταξύ 600-1200 γηγενείς ποικιλίες Vitis vinifera (η Ευρωπαϊκή αμπέλου), αν και λιγότερο από 60 από αυτά καλλιεργούνται για εμπορικούς σκοπούς. Με πάνω από 1.500.000 στρέμματα (6.100 km2) φυτεύονται στο πλαίσιο της αμπέλου, η Τουρκία είναι η τέταρτη μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο των σταφυλιών.
Kirazli Village απέχει 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Κουσάντασι. Το όνομα Kirazli (χωριό με κεράσι) προέρχεται από τις κερασιές στο χωριό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χωριό, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική ζωή στο χωριό.

Κρυμμένο από τα πλήθη πίσω από ελαιώνες, κερασιές και αμπέλια? Kirazli Village είναι ένα από τα λίγα μη τουριστικά μέρη αριστερά που προσφέρει καταλύματα γύρω από την Έφεσο.

Υπάρχουν περίπου 350 οικογένειες που ζουν στο χωριό, κερδίζουν τη ζωή τους από τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Όντας το πρώτο παράδειγμα στη χώρα, η βιολογική γεωργία στηρίζεται από την κυβέρνηση. Τα κύρια προϊόντα του χωριού είναι κεράσι, ελιές, συκιές, σταφύλι, καρύδια και κρασί. Ωστόσο, εκτός από τα τροπικά φρούτα, κάθε είδος φρούτων που καλλιεργούνται γύρω από το χωριό.

Τις Κυριακές, Kirazli φιλοξενεί πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν στην αγορά της Τουρκίας. Ένα- κάθε χρόνο αυξανόμενος αριθμός στα εστιατόρια του χωριού είναι εισέβαλαν από τους ντόπιους για τα Σαββατοκύριακα για ειδικές πρωινό οικογενειακού τύπου και παραδοσιακά τοπικά πιάτα.

Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από όλες τις τουριστικά αξιοθέατα, εξακολουθούν να μην υπάρχουν τουριστικά μαγαζιά στο χωριό Kirazli. Ωστόσο, ένα ζευγάρι των boutique ξενοδοχεία είναι απασχολημένοι όλο το χρόνο.

Υπάρχει ένα τζαμί, ένα δημοτικό σχολείο, ένα κλινική υγείας, ένα κρεοπωλείο, αρτοποιείο, και τρεις μίνι μάρκετ στο χωριό. Δημόσια μικρά λεωφορεία τρέχουν κάθε μισή ώρα μεταξύ Κουσάντασι και Kirazli κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Τουρκία εξακολουθεί να είναι μια χώρα η γεωργία και οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι οι αγρότες. Δυστυχώς, όμως, οι μέθοδοι εκτροφής -Ακριβώς όπως και στις περισσότερες από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου-έχουν αλλάξει. Για να αυξήσετε τη γονιμότητα και την προστασία των προϊόντων όλο και περισσότερες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή. Kirazlı είναι το μοναδικό χωριό στην Τουρκία, η οποία πήρε το φιλικό προς το περιβάλλον γεωργίας πιστοποιητικό δίνεται από την τουρκική κυβέρνηση. Όταν περπατάτε στους δρόμους και τα μονοπάτια του Kirazli θα δείτε ελιές, herries, τα αχλάδια, τα βερίκοκα, τα ροδάκινα, ντομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, μούρα, δαμάσκηνα, κυδώνια, πεπόνι καρπούζι, σταφύλια και αμπελώνων κ.λπ.

 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Όταν πρόκειται για τα τρόφιμα, το γενναιόδωρο ήλιο του Αιγαίου και του εδάφους, μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί μια τεράστια ποικιλία από λαχανικά, φρούτα και βότανα? και να αυξήσουν τα βοοειδή τρέφονται από αυτά τα φρέσκα προϊόντα. Περιτριγυρισμένο από τέτοιες βλάστηση, στο χωριό Kirazli όπου η βιολογική γεωργία στηρίζεται από την κυβέρνηση? το φαγητό είναι πλούσιο, πολύχρωμο και θρεπτικά. Πολλά εστιατόρια του χωριού που σερβίρει τοπικό φαγητό στην αυθεντική ατμόσφαιρα τους προσελκύσουν οικογένειες, ζευγάρια και φίλους από όλη τη γύρω περιοχή, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.


ΈΚΤΑΣΗ

Έφεσος (15 km / 6 μίλια): Η πιο διάσημη αρχαία πόλη στην Τουρκία, την πρωτεύουσα της Μικράς Ασίας.

Σπίτι της Παναγίας (20 χιλιόμετρα): Γνωστός ως του τελευταίου τόπου όπου ζούσε η Παναγία τελευταία χρόνια της και απεβίωσε.

Βασιλική του Αγίου Ιωάννη s: Όταν Άγιος Ιωάννης ο απόστολος θάφτηκε. Πάνω από τον τάφο του, μια από τις μεγαλύτερες βασιλικές του κόσμου χτίστηκε τον 6ο αιώνα μ.Χ..

Ο Ναός της Αρτέμιδος: Τα ερείπια ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Ο σιδηροδρομικός Μουσείο (8 km / 5 μίλια): Είναι μία από τις καλύτερες συλλογές στον κόσμο. Οι 42 ατμόπλοια από 7 διαφορετικές χώρες που εμφανίζονται εδώ.

Το Μουσείο της Εφέσου: Τα αρχαιολογικά ευρήματα της Εφέσου είναι να εκτίθενται σε εκείνο το καταπληκτικό μουσείο.

Σελτσούκ (15 km / 6 μίλια): Η σύγχρονη τουρκική πόλη στην οποία Έφεσο, Σπίτι της Παναγίας, η Βασιλική του Αγίου Johnâ € ™ s, Ναός της Αρτέμιδος, το μουσείο και το χωριό Sirince βρίσκονται.

Κουσάντασι: Η πόλη θέρετρο που βρίσκεται στο Αιγαίο, που είναι η πιο δημοφιλής κρουαζιερόπλοια πόλη της Τουρκίας. Η πόλη διαθέτει ωραίες παραλίες, εστιατόρια και καταστήματα.

Sirince Village: 9 χλμ από Σελτσούκ, ένα όμορφο χωριό με μοναδική ιστορία και τα φρούτα του κρασιού.

Πριήνη - Μίλητος - Δίδυμα: Για τους λάτρεις της ιστορίας, αυτοί είναι τρεις αρχαίες πόλεις του â € ~Ioniaâ € ™ το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για μια ημερήσια εκδρομή.

Πριήνη είναι μια αρχαία πόλη, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε ένα χειμώνα. Διαθέτει τα καλύτερα διατηρημένα ελληνιστικά ερείπια της περιοχής.

Μίλητος: Είναι ο τόπος birht της επιστήμης, όπου Ιππόδαμο, το σχέδιο πλέγματος που χρησιμοποιούμε σήμερα στις πόλεις μας εφευρέθηκε.

Δίδυμα: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ναούς της Τουρκίας χρονολογούνται 6ο αιώνα.

Παμούκαλε (178 km / 110 μίλια): Είναι ένα εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο, ένα τεράστιο λευκό βουνό

από ασβέστιο. Είναι διάσημη για τα ιαματικά νερά της και η αρχαία πόλη της Ιεράπολης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB