Πώληση Βίλα, Şile, İstanbul, Τουρκία, Meneviş cad. Şile Çavuş Mahallesi

Πώληση - Cod. 26877

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5+1
  • Όροφος: Triblex

Κεντρική γειτονιά της βίλες στο λοχία γειτονιά Sile 's, 9 στρέμματα σε σύνολο 16 βίλες με πισίνα στην περιοχή? κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και την εργασία, Σαφράμπολη γίνεται με το σπίτι αρχιτεκτονική. combi αερίου από το δάπεδο σύστημα θέρμανσης, 5 δωμάτια - 1 καθιστικό triplex δωμάτιο βίλες. Kumbaba Beach είναι τόσο μέση και 1.500 μέτρα από την παραλία βράχο κλάμα.
Η βίλα μας βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ημι-Ολυμπιακή πισίνα, ισόγειο, 40 μ2 βεράντα, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και WC 's λεβητοστάσιο. Των οποίων το ένα στο μεσαίο όροφο έχει 3 υπνοδωμάτια με ένα κοινό μπάνιο με μπανιέρα γεννήτορα. 2.γ τζάκι και μπάνιο στη σοφίτα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μικρότερο δωμάτιο. (Περιοχή 10m2 και μια σάουνα μπορεί να γίνει αν είναι επιθυμητό)
8.100 m2 ανά 250 m2 των κήπων και πράσινων χώρων είναι οι κοινόχρηστοι χώροι της κάθε βίλας. Η βίλλα μας είναι κατάλληλη πίστωση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB