Πώληση Βίλα, Bahçelievler, İstanbul, Τουρκία, kocasinan merkez mahallesi yalaz sokak no 3

Πώληση - Cod. 40799

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 410 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Κατάσταση οικοδομής
Το κατέστρεψα μόνος μου. Το έκανα μόνος μου. Κάθισα τον εαυτό μου. Είναι μια παραγγελία βίλα με σιδερένια μεταλλεύματα πάνω από ένα 6όροφο κτίριο Θα βρείτε τα πάντα υπερβολικά στο σπίτι, και το χόμπι σας είναι 10 m2 ξεχωριστό στον κήπο.
ένας.
Είναι ένα κτίριο που έχτισα ειδικά για να καθίσω σε οικόπεδο 411m2, με βασική κατοικία 93 m2, με βεράντες με 125 ορόφους, 330 m2 κλειστού χώρου, υπόγειο + είσοδο + ύψος δαπέδου κατάλληλο για άδεια 1ου ορόφου. Είναι κατάλληλο για το δάνειο. .. ΑΥΤΗ Η ΒΙΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΒΟΛΙΕΣ. Οι ΔΙΩΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ 160 ΚΑΙ 200 ΤΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ 1965. ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΗ ΑΓΟΡΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ 5 ΟΡΟΦΩΝ
2ος.
Αριθμός δωματίου και M2
σαλόνι 50 m2 ------ κουζίνα 26m2 ----- κάτω προθάλαμος 13 m2 ---- άνω είσοδος 13m2 ----- σάουνα 4m2 ----- χαμάμ 7m2 ----- σιδέρωμα δωμάτιο πλυντηρίων 20m2 ------, αίθουσα αθλημάτων 60m2, υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη όπου μπορεί να τοποθετηθεί bilordo, ---- άνω μπαλκόνι 40m2 μπορεί να προστεθεί στα δωμάτια, αν θέλετε.
3.
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ
α) Όσοι θέλουν να αποκτήσουν τουρκική υπηκοότητα
β). που θέλουν να κάνουν νοσοκομείο
ντο). Νηπιαγωγείο, κρατικά αναπηρικά άτομα, αυτιστικό κέντρο αποκατάστασης, όσοι θέλουν να έχουν ένα νηπιαγωγείο συμμορφώνονται με τους κανονισμούς χωρίς καμία επιπλέον κατασκευή.
ρε). Όσοι αγοράζουν εδώ για σκοπούς σύναψης συμβάσεων και σκοπεύουν να δημιουργήσουν όταν η ζώνη είναι εκτός.
μι). Όσοι θέλουν να αγγίξουν το χώμα, να παίξουν με το σκύλο τους, να πάρουν αυγά από το κοτόπουλο μπορούν να καθίσουν εδώ για 12 μήνες στο κέντρο της πόλης ως οικογένεια. Στο Bakırköy, Bağcılar, Güngören, b.evler, υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέρος με τόσο μεγάλο κήπο, μπροστά από το δρόμο από 21 μέτρα έως 20 μέτρα, μπάνιο, σάουνα με θερμαινόμενο χώρο για κατοικίδια, χόμπι κήπου.
φά). Μεταξύ εκείνων που θέλουν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να κάνουν εμπόριο, εκείνοι που θέλουν να πάρουν μια φτηνή προσφορά από την τράπεζα και να την πουλήσουν με υψηλό ποσό.
σολ). Όσοι θέλουν να αγοράσουν στην τιμή του 1 διαμερίσματος και να πάρουν μίσθωμα στο χώρο εργασίας όχι λιγότερο από 10-15 χιλιάδες. Όταν αγοράζετε ένα διαμέρισμα από μια κατοικία σε αυτήν την τιμή ή όταν αγοράζετε ένα διαμέρισμα σε αυτήν την τιμή στο caddebostan, erenköy, το ενοίκιο που λαμβάνετε δεν υπερβαίνει το μέγιστο των 3-4 χιλιάδων, αλλά εδώ είναι 2, 3 έχει σταθερά έσοδα από ενοίκια.

4.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ένα). 3 διαφορετικά φώτα σε κάθε δωμάτιο, κρυμμένο, σκοτεινό σημείο, μεσαίο
σι). 2 mitsubishi 24-9 betü κλιματιστικά στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο
ντο). Δεν θα χρησιμοποιείτε σκούπες σε όλα τα δωμάτια και κάθε δωμάτιο διαθέτει κεντρικό σύστημα κενού με σωλήνες μέσα στο κτίριο. Λειτουργεί συνδέοντας το σωλήνα στον τοίχο και τα σκουπίδια κατεβαίνουν στο υπόγειο.
ρε). Κάθε δωμάτιο διαθέτει θέρμανση με κηρήθρα και κάτω μέρος. Σύστημα Combi. Το Combi είναι 36 cm. Υπάρχει μια ξύλινη σχάρα μπροστά από την κηρήθρα.
μι). Όλο το κτίριο διαθέτει κάμερα νυχτερινής όρασης 24/7. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επίσης φωτιά, ανιχνευτές και συναγερμούς.
φά). Το χαμάμ και η σάουνα περνούν 70 βαθμούς σε 10 λεπτά με αντίσταση 10kw.
σολ). Υπάρχουν .21 εξωτερικοί φωτιστικοί τοίχοι και λάμπες κήπου 5 πόλων.
η). Όλα τα μέρη είναι συμπαγή, πλαστικοποιημένα. Η συμπίεση τσιπ δεν είναι πλαστικοποιημένη.
ΕΓΩ). Όλες οι πόρτες είναι λακαρισμένες κατά παραγγελία. Όλα τα μπαλκόνια με προεξοχή στον κήπο είναι ξύλινα.
Εγώ). Όλα τα παράθυρα είναι rehau pimapen και ηλεκτρικά ρολά. Όλα τα παράθυρα είναι διάτρητα.
Μ). Υπάρχει μια τηλεκατευθυνόμενη πόρτα εισόδου οχήματος.
ν). Υπάρχει μια βρύση, σύστημα άρδευσης κήπου σε κάθε γωνιά του εξωτερικού κήπου.
Π). Εκείνοι στο καταφύγιο
Η κηρήθρα θερμαίνεται. Κατάλληλο για κοτόπουλο, σκύλους, παγώνια, διάφορα ζώα. Διαθέτει αποχέτευση νερού και θερμομόνωση.
κ.) ολόκληρος ο κήπος, υπόγειο, παντού με αποστράγγιση και σχάρα, 3 σίδερο, βαλβίδα ελέγχου, το κόστος του νερού είναι 70. καλή δουλειά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB