Πώληση Βίλα, Bodrum, Muğla Province., Τουρκία, Umit Sokak Gumusluk

Πώληση - Cod. 27515

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 365 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Υψηλού επιπέδου βίλα με μαγευτική θέα στη θάλασσα προς πώληση στην Gumusluk.
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνιο βίλα στο γραφικό Gumusluk.
Αν ψάχνετε για μια βίλα που τα έχει όλα - ακόμη και έχει τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα ξενώνα - τότε δεν εξετάσουμε περαιτέρω.

Αυτή η βίλα έχει ολοκληρωθεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο από το Ευρωπαϊκό ιδιοκτήτες του και είναι κατάλληλο για όλο το χρόνο ζωής, με διπλά τζάμια all-over και κλιματισμό και θέρμανση σε κάθε δωμάτιο. Έχει μια καλά μελετημένη και πρακτική διαρρύθμιση και διαθέτει ένα από τα καλύτερα θέα θα βρείτε στη χερσόνησο της Αλικαρνασσού.

Με περίπου 365 τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας του εδάφους, αυτό το σπίτι έχει πολλά να προσφέρει.

Στη επίπεδο εισόδου θα βρείτε έναν όμορφο μικρό κήπο και 2 μεγάλες βεράντες, μία από τις οποίες αντιμετωπίζει η κοινόχρηστη πισίνα. Μέσα σε μια πολύ καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο καθιστικό, μπάνιο με μπανιέρα και ένα υπνοδωμάτιο.

Ο επάνω όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ένα άλλο μπάνιο με καμπίνα ντους στο πανέμορφο γυαλί ψηφιδωτά πλακάκια και ένα τρίτο βεράντα.

Στην κορυφή του ότι, αυτή η βίλα έχει ένα τεράστιο χώρο στο χαμηλότερο επίπεδο που χρησιμοποιείται σήμερα ως αποθήκη, αλλά η οποία θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε ξενώνα και έχουν εγκατασταθεί όλες οι συνδέσεις κοινής ωφέλειας. Η τουαλέτα είναι ήδη εκεί. Αυτό το δάπεδο είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως ζωγραφισμένο και πλακάκια.

Η βίλα βρίσκεται σε ένα πολύ καλά διατηρημένο χώρο με όμορφο καταπράσινο κήπο και πολλές ελιές. Θα βρείτε ένα καλά ταξινομημένο Migros σούπερ μάρκετ, φρέσκα αρτοσκευάσματα και μια στάση λεωφορείου στα 300 μέτρα.

Με λίγα λόγια, αν θέλετε μια «έτοιμη να κινηθεί στο« σπίτι, με υψηλές προδιαγραφές και πολύ κομψό φινίρισμα και θέα εκατομμυρίων δολαρίων, επισκεφθείτε αυτό το ένα και δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε πια άλλα σπίτια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB