Πώληση Βίλα, Cesme, Izmir, Τουρκία, çiftlikköy çeşme

Πώληση - Cod. 39502

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 145 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Δύο σπίτια σε έναν χώρο με ιδιωτική πισίνα. 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο με δικό του wc-ντους και γκαρνταρόμπα. Κοντά στο κέντρο της πόλης. Έτοιμο προς πώληση!
Είναι κατάλληλο για τραπεζική πίστωση.
Το αγαπημένο του σιντριβάνι είναι ένα έργο δύο υπνοδωματίων με έκταση 245 τ.μ. με ανεξάρτητη πισίνα, αρτεσιανά 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και αποδυτήρια για γονείς στο κέντρο του Çiftlikköy, κοντά στα διαμάντια και τις παραλίες του Αλτινίκου. 140m2 χώρο χρήσης και 26m2 ανεξάρτητη πισίνα, 140m2 αποσπασμένο κήπο. Υπάρχει επίσης μια πράσινη περιοχή μπροστά.

Όλοι οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από ειδικά θερμικά μονωμένα τούβλα για λόγους ηχομόνωσης και θερμομόνωσης και / ή ως τοίχοι σάντουιτς.

Όλοι οι χώροι καλύπτονται με κεραμικά vitra 1ης τάξης. Το 60x120 χρησιμοποιείται στα σαλόνια και στα υπνοδωμάτια χρησιμοποιείται ξύλινο κεραμικό.

Στο ισόγειο υπάρχουν καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και WC-Μπάνιο. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, 1 από τα οποία διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Έξυπνο οικιακό σύστημα, σύστημα αυτοματισμού και σύστημα συναγερμού είναι διαθέσιμα.

Οι κουζίνες είναι Hafele, countertops cimstone, αλουμίνιο παράθυρα-παραθυρόφυλλα Linea Rossa, Vitrified vitra, ενσωματωμένη Bosch, κλιματιστικά Wiesmann.

Το σαλόνι και το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτουν κλιματισμό VRF. Έχει γίνει εγκατάσταση θερμαντήρα και έχει προετοιμαστεί η υποδομή της αντλίας θερμότητας. Όλες οι ντουλάπες και τα έπιπλα σαλονιού θα παραδοθούν έτοιμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB