Πώληση Βίλα, Termal, Yalova, Τουρκία, Dreamland Projesi

Πώληση - Cod. 25580

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 4

Σπίτι Τούρκος εταιρεία:

Ιδρύθηκε το 1980 ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης για πολλά χρόνια και σε αυτό το διάστημα άρχισε να λειτουργεί και σε άλλα περιοδικά, μια τουρισμού και των κατασκευών.
Σπίτι Turk Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας είναι υπερήφανη που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στη Γιάλοβα, Τουρκία σήμερα.

Σχετικά γλιτώσει (γιατί ανταλλακτικά;):

Διαθέτουν περιοχή γλιτώσει τη μαγευτική θέα με ένα μείγμα από λαχανικά και θάλασσα και έχει ένα δροσιστικό και υπέροχο κλίμα καθιστά επιθυμητό για εκείνους που θα ήθελαν να ζήσουν ή να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή επένδυση.
Από εκεί που ο χώρος βρίσκεται γλιτώσει τη θάλασσα του Μαρμαρά από τη μία πλευρά και τη λίμνη Ιζνίκ από την άλλη πλευρά, και καλύπτεται από δάση και φυτικά χώρους πρασίνου και είναι γνωστή ως Επιτροπή Γη, είναι επίσης το κέντρο μεταξύ των τριών μεγάλων τουρκικών πόλεων μεγάλη όταν βρίσκεται στη μέση μεταξύ των πόλεων της Κωνσταντινούπολης και της Προύσας, Izmit, μακριά από την Προύσα, Izmit 45 λεπτά ηπειρωτική χώρα, την Κωνσταντινούπολη και 45 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα υπάρχει μια γέφυρα υπό κατασκευή θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2015 και θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη Baallowa ηπειρωτική απόσταση μόλις 10-15 λεπτά.
Υπάρχουν γλιτώσει στην περιοχή του θερμικού μεταλλικού νερού χήρος διάσημο καθιστούν την περιοχή από τις πιο διάσημες περιοχές των κέντρων υγείας όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και σε όλο τον κόσμο με ένα μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο με σκοπό την ιατρική θεραπεία και το καλοκαίρι.

Σημασία της ιστοσελίδας γλιτώσει Alastrutjie ταχέως αυξανόμενη ημέρα μετά την ξεχωριστή ημέρα μετά τον πρωθυπουργό Awazzra Ρετζέπ Ταγίπ Erugan 2012 πολλές Bdaumat της περιοχής, προκειμένου να κάνουν την περιοχή γλιτώσει από τα πιο σημαντικά και τα περισσότερα κέντρα υγείας στον κόσμο, εκτός από το έργο της γέφυρας, η οποία θα λήξει μετά από λιγότερο από ένα χρόνο για να κάνει πολλά άτομα και οι επενδυτές Τούρκοι και ξένοι στρέφονται στον προορισμό τους να διαθέσετε για να τα κατέχουν, με μεγάλη προσδοκία για την αύξηση των τιμών των ακινήτων κατά την περίοδο Alfreibh.

Πιτ Τούρκος εταιρεία επί του παρόντος δύο έργα στα ανταλλακτικά με το άνοιγμα πολλών σχεδίων σύντομα σε Mtakhtlfah περιοχές γλιτώσει, τα τρέχοντα έργα και το νερό Θερμική Dreamland, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα έργα, παρακαλούμε δείτε το συνημμένο εικόνες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με Alasevsar μέσω e-mail ή Alwats πατέρα.

Τις καλύτερες ευχές μου

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB