Πώληση Γραφείο, Izmir, Izmir, Τουρκία, 1412 street no:56 Kahramanlar Alsancak Konak

Πώληση - Cod. 23384

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 480 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 6

Το πιο σημαντικό και κάθε μέρα ακμάζουσα επιχειρηματική περιοχή, Basmane σε Çankaya, Alsancak σε κοντινή απόσταση, ιδίως στην ιατρική θεσμών που σχετίζονται με τον αριθμό των πριν από μερικά χρόνια σε 10 διαπίστωσε ότι, Heroes, στα κεντρικά γραφεία, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, τάξη, τα μαθήματα, παιδικούς σταθμούς, αποθήκες, εργοστάσια, τράπεζες, κτίριο κατάλληλο ως ένα κέντρο logistics για την πώληση επειγόντως.

Ηλικία του κτιρίου, 14 ορόφους και κάθε όροφος του κτιρίου 6 διαφορετικά τμήματα είναι ο λόγος που μπορούμε να πούμε ότι κάθε όροφος έχει τουλάχιστον δύο διαμερίσματα. Μερικά από αυτά τα διαμερίσματα χωρίζονται από ένα γυάλινο τοίχο και πόρτα με αμερικανός ορισμένες περιπτώσεις. Εκτός από αυτό, σε κάθε όροφο κλιματισμό, τουαλέτα ή μπάνιο, πόρτες αμερικάνικες και PVC κουφώματα. Σηκώστε? αυτόματες πόρτες και σκάλες φωτιά στις αίθουσες του ισογείου. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρέπει να ληφθούν όλα τα δικαιώματα. Επί του παρόντος, μόνο μέσα χρειαζόμαστε για να καθαρίσετε και το χρώμα? Δεν χρειάζεται καμία ανακαίνιση στο εξωτερικό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB