Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Aydin, Aydin, Τουρκία, Ovaeymir Mah 39 Fevzi Çakmak Sk Greenpark Sitesi No :4/B Kat :7 Daire :28

Πώληση - Cod. 42140

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 7

45 λεπτά από το Κουσάντασι, αγαπημένο του τουρισμού, υπάρχουν 1 αιώρα, 1 σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 γκαρνταρόμπα. Υπάρχουν 2 τουαλέτες και 1 αποθήκη, χωρίς αποθήκη. Η υπερπολυτελής κατοικία μας διαθέτει πολλές κοινωνικές εγκαταστάσεις και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από Marmaris, Bodrum, Kusadasi Highway, Migros, BİM σούπερ μάρκετ με πισίνα ενηλίκων, παιδική πισίνα, παιδική χαρά, αθλητικό γυμναστήριο, εσωτερική παιδική χαρά, πάρκινγκ, συνεχής φύλαξη , παράδοση εμπορευμάτων, υπηρεσία αποδοχής επισκεπτών μέρα και νύχτα. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Χωρίς να πληρώσετε πολλά χρήματα στον τομέα των ακινήτων, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σπίτι από τον ιδιοκτήτη σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποκτήσετε την τουρκική υπηκοότητα.

Με σύγχρονη αρχιτεκτονική, πράσινη υφή, εμπορικούς χώρους, κοινωνικές εγκαταστάσεις και παραχωρήσεις, το "Green Park Aydın" είναι η επιλογή όλων όσοι ονειρεύονται μια άνετη και ήσυχη ζωή... Η διεύθυνση όσων θέλουν μια ήρεμη και προνομιακή ζωή μακριά από το ο θόρυβος της πόλης, όπου το πράσινο, το μπλε και η άνεση συναντιούνται Και η ομορφιά, η απλότητα και η ομορφιά .... Ασφάλεια - Συνοδός στο χώρο του ξενοδοχείου - Κάμερα ασφαλείας Υλικά πρώτης κατηγορίας και ποιότητα κατασκευής Αξιόπιστο - Άνετο - Ευρύχωρο οικογενειακό περιβάλλον - Ευρύχωρα δωμάτια και μπαλκόνια, Ιδιωτικό ντουλάπι για το επίπεδο και γυάλινο μπαλκόνι μας, σποτ φωτισμός και φωτισμός LED σε όλα τα δωμάτια Μεσαίος όροφος - Μπροστινός Ανοιχτός - Κεντρικό Σύστημα Φυσικό Αέριο, Δωμάτιο Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Θυροτηλέφωνο Κλιματιστικό θα παρέχεται με Vestel 24 Lounge και πακέτο Siemens compact.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB