Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, İSTANBUL, İstanbul, Τουρκία, Yazmaci Tahir Sokak No 15

Πώληση - Cod. 42058

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 5th

Βρίσκεται στην καρδιά της λεωφόρου Bagdat, στην πλευρά της Ανατολίας της Κωνσταντινούπολης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια χούφτα κτίρια κοντά στην παραλία και τη λεωφόρο Bagdat.

Η λεωφόρος Bagdat είναι ένας διάσημος δρόμος που βρίσκεται στην Ανατολία πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Η λεωφόρος Bağdat μπορεί να θεωρηθεί ένα μεγάλο υπαίθριο εμπορικό κέντρο.

Η προέλευση της λεωφόρου Bagdat ήταν ένας δρόμος που συνέδεε την Κωνσταντινούπολη με την Ανατολία κατά τη βυζαντινή και την οθωμανική περίοδο. Οι Οθωμανοί έχτισαν κρήνες κατά μήκος του δρόμου για τους ταξιδιώτες που έφτασαν ή έφευγαν από την πόλη. Μερικές από τις γειτονιές στη λεωφόρο Bağdat ονομάζονται ακόμα από αυτά τα σιντριβάνια (τουρκικά: cesme), και το Catalcesme (διχαλωτή κρήνη) είναι ένα από αυτά.

Το κατάλυμα βρίσκεται στο Catalcesme, ακριβώς μεταξύ Suadiye και Bostanci. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από Louis Vuitton, Chanel, Beymen, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, καταστήματα ενδυμάτων μόδας, κομψά καταστήματα που προσφέρουν παγκοσμίου φήμης μάρκες, εστιατόρια διεθνούς και τοπικής κουζίνας, παμπ και καφέ, αντιπροσώπους πολυτελών αυτοκινήτων και τραπεζικά γραφεία.

Το διαμέρισμα έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, που σας κάνει να νιώθετε ότι ζείτε πάνω στη θάλασσα. Λόγω περιορισμών ύψους, η θέα δεν μπορεί να κλείσει από άλλα κτίρια τριγύρω.

Το κτίριο είναι δέκα ορόφων και υπάρχει μόνο ένα διαμέρισμα σε κάθε επίπεδο. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις στον πέμπτο όροφο του κτηρίου.

Το διαμέρισμα σχεδιάστηκε αρχικά ως τέσσερα υπνοδωμάτια, αλλά συγχωνεύσαμε το ένα υπνοδωμάτιο με το κύριο υπνοδωμάτιο και δημιουργήσαμε μια ντουλάπα και μια μελέτη που θα μπορούσε να αντιστραφεί εάν το επιθυμούσαμε. Συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού μπάνιου και των μπαλκονιών, η συνολική επιφάνεια της κύριας κρεβατοκάμαρας είναι 38μ2.

Άλλα highlights από το διαμέρισμα:

Σαλόνι περίπου 50m2.
Μικτή επιφάνεια: 210m2; Καθαρή επιφάνεια: 145m2
Τρία υπνοδωμάτια
Κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δωμάτιο-ντουλάπα, γραφείο και δύο μπαλκόνια.
Τζάκι.
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Κλιματισμός.
Τρία μπαλκόνια
Κουφώματα αλουμινίου
Ύψος 3μ
Υπόγειο γκαράζ
Με νότιο προσανατολισμό
Περιλαμβάνονται έπιπλα*
Συσκευές περιλαμβάνονται*



Στο ακίνητο ζει σήμερα ένας ενοικιαστής του οποίου η σύμβαση λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Τα περισσότερα έπιπλα και οι συσκευές που φαίνονται σε βίντεο και φωτογραφίες περιλαμβάνονται στην τιμή. Επιβεβαιώστε κάθε στοιχείο πριν από την αγορά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το ακίνητο δεν εκπροσωπείται από κτηματομεσίτη. ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB