Πώληση Δυάρι, Конаклы, Alanya, Τουρκία, Конаклы

Πώληση - Cod. 25138

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 104 m²
  • Αριθμός δωματίων: 38
  • Όροφος: 4

Sunset Beach Residence VIP - Φάση 2 - το νέο έργο της εταιρίας μας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία και την πόλη της Κονακλί. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα γραφικό λόφο, με φανταστική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Μόνο 250 μέτρα από το έργο από την παραλία, 250 μέτρα από τα καταστήματα και εστιατόρια, και μόλις 2 χλμ από το κέντρο της Κονακλί. Το συγκρότημα αποτελείται από διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και ρετιρέ με τρία και τεσσάρων υπνοδωματίων μονάδες σε πέντε ορόφους. Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και άνετα. Χρησιμοποιείται στην κατασκευή των σύγχρονων φιλικών προς το περιβάλλον υλικά, τα οποία είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα του έργου, μαζί με μια καλή τοποθεσία. Σχεδιαστής του έργου είναι Οσμάν Pala - γνωστού αρχιτέκτονα από την Αλάνια. Όλα τα διαμερίσματα έχουν νότιο-δυτικά, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες θα είναι σε θέση να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα όλο το χρόνο. Από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων έχουν θέα στα βουνά και το κυριότερο αξιοθέατο της Αλάνια - ένα μεσαιωνικό φρούριο.

Εσωτερικών λεπτομέρειες: Οικιακές συσκευές και κλιματισμό (ζεστό -holodny αέρα), PVC, παράθυρα με διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση στο σαλόνι και μπάνιο, έπιπλα κουζίνας, κεραμικά πλακάκια στο δάπεδο της υψηλότερης ποιότητας, πόρτες εισόδου χάλυβα, ασύρματο internet, ευρωπαϊκή τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο, θερμοσίφωνα.

Εξωτερικό: Πισίνα έκταση περίπου 200 μ2 με θέα στην θάλασσα και στο βουνό, πισίνα ένα ευρύχωρο παιδικό τμήμα, τζακούζι, καφέ-μπαρ δίπλα στην πισίνα, ξαπλώστρες, ένα κέντρο σπα με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, αποδυτήρια, ασύρματη σύνδεση στο internet στο έδαφος, τη δική του ιδιωτική παραλία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB