Πώληση Δυάρι, Alanya, Antalya, Τουρκία, cikcikli mah kristal nova sitesi

Πώληση - Cod. 33387

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 65 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 4

Αγαπητέ κύριε, κυρία,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνει το υπέροχο διαμέρισμα στην Αλάνια (Τουρκία) προς πώληση από ιδιοκτήτη, κοντά στη θάλασσα, κοντά στο κέντρο της πόλης με τη χαμηλότερη τιμή 58000 EURO ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ:
Πλεονεκτήματα των διαμερισμάτων μας στο συγκρότημα Crystal Nova:
1) ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ (κρεβάτι, καναπές, πολυθρόνα, τραπεζαρία, καναπές κουζίνας, καρέκλες, σετ κουζίνας, τρεις ντουλάπες για ρούχα και παπούτσια, βιβλιοθήκη, έπιπλα στο μπαλκόνι - τραπέζι και καρέκλες) ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ψυγείο, πλυντήριο, , Κουζίνα) - σε ένα ΔΩΡΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ!
2) Το διαμέρισμα είναι σε χρήση για μόνο 9 μήνες (επείγουσα πώληση σε σχέση με τη μετάβαση στην Ουκρανία), έτσι ώστε το διαμέρισμα και τα έπιπλα είναι σε άριστη κατάσταση!
3) Μεταφορά στην παραλία (απόσταση από την παραλία - 800 μέτρα) - δωρεάν, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πανέμορφη παραλία - δωρεάν
4) Πλούσιο κοινόχρηστο χώρο με δωρεάν χρήση όλο το χρόνο: χαμάμ, σάουνα, μπάσκετ και γήπεδο τένις, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, εσωτερική πισίνα, πισίνες με νεροτσουλήθρες, εστιατόριο, κινηματογράφος μεγάλης οθόνης, πάρκινγκ, θαυμάσιο κήπο, διαδίκτυο
5) 24ωρη ασφάλεια του συγκροτήματος
6) Το σπίτι είναι χτισμένο από ποιοτικά υλικά από τον καλύτερο κατασκευαστή στην περιοχή - Oğuzhan Construction Company
Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Alanium, με τα προϊόντα του χωριού, τον μεγάλο πορτοκαλί κήπο, το σχολείο ποδοσφαίρου Beşiktaş, το παντοπωλείο "101Α", το μεγάλο σούπερ μάρκετ "Metro Cash & Carry". Απόσταση από την παραλία: 800 μ.
Το σπίτι Crystal Nova φυλάσσεται όλο το εικοσιτετράωρο, το έδαφος είναι κλειστό, ζεστό, καθαρό, ανθισμένο, καλά περιποιημένο.
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με συσκευές NEW BECO και έπιπλα IKEA. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική.
Το διαμέρισμα πωλεί με όλα τα έπιπλα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τις λάμπες
Τα έπιπλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή: μια ντουλάπα για ρούχα και παπούτσια στο διάδρομο, μια κουζίνα, ένα τραπέζι κουζίνας, καρέκλες κουζίνας, καναπέ, πολυθρόνα, μια τηλεόραση με χώρο αποθήκευσης, γραφείο, μεγάλο δωμάτιο 2.0 * 2, 20 μ. (πτυσσόμενο), μεγάλη ντουλάπα για ρούχα, ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα, καναπέ-κρεβάτι 2.0 * 1.50 μ., τραπεζάκι του καφέ, πολυθρόνα, τραπέζι και καρέκλες στο μπαλκόνι.
Διαστάσεις δωματίων: μεγάλο δωμάτιο + κουζίνα: 28 μέτρα. Διάδρομος: 4 μέτρα. υπνοδωμάτιο: 12 μέτρα? μπαλκόνι: 10 μέτρα? μπάνιο + τουαλέτα: 6 μέτρα. Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 64 μέτρα.
Η τιμή είναι 58000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και των οικιακών συσκευών! ΖΕΣΤΑ ΤΙΜΗ!
ΝΕΑ: Απέναντι από το σπίτι χτίζεται ένα νέο νηπιαγωγείο, έτσι την ημέρα βλέπει κανείς πολύχρωμα παιδιά. Στο δεξί μέρος του σπιτιού βρίσκεται ένα μεγάλο ΜΕΤΡΟ σούπερ μάρκετ. Κοντά στην περιοχή - νέο νοσοκομείο, από το μπαλκόνι μπορείτε να δείτε τη νέα γέφυρα σε αυτό το νοσοκομείο. Σε 3 λεπτά με τα πόδια - βρίσκεται υπό κατασκευή νέο κτίριο της μητρόπολης της πόλης. Η περιοχή Oba σύντομα θα γίνει από την κεντρική περιοχή της Αλάνια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB