Πώληση Δυάρι, Altinkum, Didim, Τουρκία, Turkey in Didyma

Πώληση - Cod. 37350

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 12529 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Εκπληκτικό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Aqua Vista Holiday Resort. Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα δύο δωματίων προς πώληση στο Altinkum και έχει εξαιρετικά φροντιστεί και είναι διακοσμημένο και επιπλωμένο και έτοιμο να μετακομίσει και να το χρησιμοποιήσει.

Κατά την είσοδο στην ιδιοκτησία είναι ελαφρύ και ευάερο και καλά φροντισμένο. Υπάρχουν δύο μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με νέα ντουζιέρα, ένα όμορφο μέγεθος σαλόνι με μπαλκόνι, κουζίνα στη γωνία με διαχωριστικό πρωινού. Το ακίνητο είναι κλιματιζόμενο και το σαλόνι διαθέτει μεγάλο ανεμιστήρα οροφής.

Το ακίνητο έχει θέα στη θάλασσα. Υπάρχει ένα γραφείο ασφαλείας / υποδοχής, όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο, διαθέτει μεγάλη κεντρική πισίνα και μπαρ, καθώς και εσωτερική πισίνα και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου. Τέλειο διαμέρισμα για το πρώτο σπίτι διακοπών σας, ή ακόμα και μόνιμη κατοικία.

Συνολικά, έχουμε μια τέλεια εξοχική κατοικία ή μια ιδανική αγορά για ενοικίαση στην Τουρκία, που βρίσκεται κοντά στην παραλία και το κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα είναι καλό και διαθέτει κλιματισμό.
Με μια προσιτή τιμή για όσους θέλουν να πάρουν το πόδι τους στη σκάλα στην αγορά ακινήτων Altinkum.

Οι τιμές των ακινήτων Altinkum είναι πραγματικά πολύ ελκυστικές, τα διαμερίσματα και οι βίλες προσφέρονται για διακοπές, όλο το χρόνο που ζουν μια ιδανική πρώτη φορά επένδυση για όσους αναζητούν χαμηλού κινδύνου buy-to-let property για να δοκιμάσουν την αγορά ενοικίασης.

Καλέστε το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες και ένας από τους αφοσιωμένους συμβούλους μας μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για τις πιθανές αποδόσεις μίσθωσης και φυσικά να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις που έχετε.

Το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να προσφέρει επιδοτούμενο ταξίδι επιθεώρησης σε όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά ακινήτου στις περιοχές που πωλούμε ακίνητα ...

Με ένα υπέροχο κλίμα, φιλόξενους ανθρώπους και υπέροχες ιδιότητες, η Τουρκία πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για το σπίτι σας στον ήλιο. Παρόλο που μπορείτε να δείτε τα ακίνητα στο διαδίκτυο και τα πακέτα πληροφοριών μας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα και τον τρόπο ζωής που αγοράζετε. Σε γενικές γραμμές, το ταξίδι επιθεώρησης είναι για 3 ή 4 ημέρες, το οποίο είναι συνήθως αρκετό καιρό για έναν από τους αφοσιωμένους συμβούλους μας και θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία, από την προβολή των ακινήτων για να σας βοηθήσουμε με τις νομικές αρχές. Θα είμαστε εκεί για να σας χαιρετήσουμε από το αεροδρόμιο μέχρι να φύγετε. Τα ταξίδια επιθεώρησης σας συνοδεύονται πλήρως και είμαστε υπερήφανοι για τη φροντίδα των πελατών μας. Για να δείτε τι πρέπει να προσφέρει αυτή η χώρα, κλείστε το ταξίδι επιθεώρησης μέσω ενός από τους συμβούλους μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB