Πώληση Δυάρι, Fethiye, Muğla Province., Τουρκία, Cumhuriyet Mahallesi, 83. Sokak, 12/6, Fethiye, Muğla, Turkey

Πώληση - Cod. 43722

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3(2+1)
  • Όροφος: 2

Η τοποθεσία του βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Çarşı, πίσω από το Paşa Kebap. Η παραλία, το λιμάνι, τα λιμάνια της Ρόδου και του Μαρμαρί, η μαρίνα, το αρχαίο θέατρο της Τελμησσού όπου οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της χώρας δίνουν συναυλίες, το παζάρι Paspatur, όλες οι τράπεζες, ο παραλιακός δρόμος, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, η δημοτική πλατεία, η περιφερειάρχης Το γραφείο βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι σας, δηλαδή λίγα λεπτά με τα πόδια.

Εκτός από το καθιστικό, το διαμέρισμα διαθέτει όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστείτε σε ένα σπίτι. Τα κρεβάτια με κουτιά ελατήρια και συστήματα ελατηρίων τσέπης, κλιματιστικά, τηλεόραση, σόμπα είναι καινούργια και ολοκαίνουργια. Ακόμα και τα κουτιά είναι ακόμα εκεί. Η εγγύηση μόλις ξεκίνησε. Τα αντικείμενα θα μείνουν στο διαμέρισμα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό πάνελ ηλιακής ενέργειας. Στον επάνω όροφο, με δικαίωμα χρήσης μεγάλης βεράντας με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να πάρετε τις αποσκευές σας και να αρχίσετε να μένετε αμέσως, με τρεις προσόψεις, θέα στη φύση, την πόλη και τη θάλασσα, 2 μπαλκόνια, ξεχωριστή κουζίνα, τουαλέτα, μπάνιο και νιπτήρας χωριστά, χωρίς πρόβλημα στάθμευσης, σε μοναδική τοποθεσία, από τον ιδιοκτήτη Πωλείται σπίτι.

Το διαμέρισμα δεν έχει προβλήματα υποδομής. Δεν υπήρξαν διακοπές νερού ή ρεύματος. Επιπλέον, αν και πολλά σπίτια κοντά στη θάλασσα στο Φετιγιέ είναι χτισμένα πάνω σε βάλτους, οι δονήσεις δεν γίνονται καν αισθητές στο κτίριο, το οποίο είναι τοποθετημένο σε πολύ στέρεο έδαφος πάνω σε τεράστιους βράχους.

Το νέο αγαπημένο όσων δραπετεύουν από την Αλικαρνασσό, η τοποθεσία και οι εγκαταστάσεις του κατάλληλες για διαμονή καλοκαίρι και χειμώνα, υπέροχα δάση, ιστορία που χρονολογείται από το 3000 π.Χ., συναρπαστικά όμορφοι όρμοι και παραλίες, εστιατόρια σε λογικές τιμές όπου μπορείτε να φάτε τα πιο νόστιμα ψάρια και κρέας της χώρας, χιλιόμετρα ευθεία περπάτημα και ποδηλασία δίπλα στη θάλασσα Είναι ένα παραδεισένιο μέρος με τους δρόμους, τις δωρεάν κοινωνικές δραστηριότητες που οργανώνει ο δήμος και τους εξυπηρετικούς ανθρώπους.

Το Fethiye δεν είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος όπως το Bodrum, και απασχολούν τα δικά τους καθαρά παιδιά στον τομέα των υπηρεσιών.

Αν και το διαμέρισμα αγοράστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό για να ζήσει και άρχισε να επιπλώνεται, τέθηκε προς πώληση για να καλύψει τα δίδακτρα του γιου της οικογένειας, ο οποίος επρόκειτο να σπουδάσει στο εξωτερικό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB