Πώληση Δυάρι, karasu, Sakarya, Τουρκία, YALI MAHALLESİ , BATIKARADENİZ CADDESİ, 59/A KARASU

Πώληση - Cod. 27768

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2+1
  • Όροφος: 1,2,3

REAL ESTATE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!

!!! ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FİLİZFİDANOĞLU !!

Μακριά από τη φασαρία της πόλης, ειρηνικό, ήσυχο αναζητούν διακοπές συνοικία Inc. Karasu είναι ευλογημένη με τους λάτρεις της φύσης έχουν ένα χαριτωμένο?

Μαρμαρά και είναι μία από τις πρώτες θέσεις στη Δύση προτίμησαν να κάνουν διακοπές στη Μαύρη Θάλασσα στις διακοπές σας, επίσης, σε λογικές τιμές σε Karasu, εξετάζει το ξενοδοχείο Sakarya Karasu.

Όταν έρθει σε Karasu Karasu Κάστρο, το Azizia Τζαμί, Κεντρικό Τζαμί, a.incil Νεκροταφείο, η Acer είναι λίμνη Γέφυρα Μπορείτε να βρείτε Karasu γέφυρα και στο ρεύμα της ευκαιρίας για να δείτε το ιστορικό μας θησαυρούς, όπως η Γέφυρα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη γεύση δεν θα είναι κουρασμένος από τη γεύση από τα πολλά εστιατόρια στην ακτογραμμή. Μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστα τον χρόνο σας στην Karasu πολύ δραστήρια χθες το βράδυ με μουσική ψυχαγωγία.

Κωνσταντινούπολη, 148 χιλιόμετρα, 481 χιλιόμετρα στη Σμύρνη, Άγκυρα και 305 χλμ από την Karasu, 58 χιλιόμετρα των οδικών οχημάτων που αναχωρούν από Sakarya κέντρα με την πρόθεση να δώσει εύκολα προσβάσιμα.

Ξενοδοχεία Karasu - Sakarya της ακτής της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται 60 χιλιόμετρα σε μήκος 20 χιλιομέτρων φυσική παραλία που ανήκει στην Blackwater.
Karasu Συντάξεις - Karasu γόνιμο έδαφος, είναι ένα σημαντικό τομείς της γεωργικής παραγωγής με εύκρατο κλίμα και την πλούσια υδάτινους πόρους.
Karasu Διαμερίσματα - Τουρκίας, πλούσια γεωγραφία, η πιο όμορφη ακτή, ακριβώς πίσω από τα βουνά της ακτής, 10.000 χρόνια της ιστορίας, του πολιτισμού, λαογραφία, κουζίνα, έχει χαρακτηριστικά που θα παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον παγκόσμιο τουρισμό με φιλόξενους ανθρώπους.
Πτήσεις Blackwater - μπορείτε να βρείτε Karasu Karasu φτηνές πτήσεις και αεροπορικά εισιτήρια, πτήσεις Karasu σελίδα όπου μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές.
Karasu Καιρός - την εξέταση των πληροφοριών καιρού 5 ημερών μας για τη σελίδα Karasu, μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στο σωστό χρόνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB