Πώληση Δυάρι, Konaklı, Alanya, Τουρκία, Konaklı

Πώληση - Cod. 25144

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 104 m²
  • Αριθμός δωματίων: 90
  • Όροφος: 4

Sunset Beach Residence VIP - ένα έργο που καλύπτει μια έκταση 10.750 m2, στο χωριό Κονακλί, Αλάνια. Έχει μια πολύ καλή τοποθεσία πάνω σε ένα λόφο με θέα στη θάλασσα Igor. 250 μέτρα χωρίζουν το συγκρότημα από την παραλία, 2 χλμ από το κέντρο της Κονακλί και 250 μέτρα από τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Το συγκρότημα έχει κερδίσει βραβεία κατοικιών στο εξωτερικό ΒΡΑΒΕΙΑ 2008 στις κατηγορίες Best έργου στην Τουρκία και το Παγκόσμιο Top 20, καθώς Ευρώπης και της Αφρικής ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 2009 σε σχέση με το CNBC Arabiya και την Αφρική ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΑ 2010 σε συνεργασία με το Bloomberg TV και την κατηγορία του Best έργου στην Τουρκία.
Το συγκρότημα αποτελείται από ρετιρέ, duplex διαμερίσματα, διαμερίσματα και Κήπος. Μπλοκ στα τέσσερα συγκρότημα. Τα διαμερίσματα είναι πολύ ευρύχωρα και άνετα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μπάνιο με τζακούζι. Η διακόσμηση χρησιμοποιείται υλικά υψηλής ποιότητας, η οποία, φυσικά, επίσης ένα πλεονέκτημα. Το έργο γίνεται από τους αρχιτέκτονες από την Τουρκία και τη Δανία. Το συγκρότημα είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο που βλέπουν νότια-ανατολικά καθένα παράθυρα διαμέρισμα, το οποίο επιτρέπει να δείτε το ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα. Επίσης, από το διαμέρισμα προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά και το μεσαιωνικό φρούριο, το κύριο dostoprimechatelnostgoroda Αλάνια.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το 2009.

Εσωτερικών λεπτομέρειες: Οι οικιακές συσκευές και κλιματιστικά περιλαμβάνεται στην τιμή, υπάρχουν διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση στο σαλόνι και μπάνιο, έπιπλα κουζίνας, κεραμικά δάπεδα, πόρτες εισόδου χάλυβα, ασύρματο internet, Ευρωπαϊκό τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, θερμοσίφωνα, μπανιέρα στην κύρια μπάνιο.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά: Εξωτερική πισίνα των 300 m2, με θέα στη θάλασσα και τα βουνά, ευρύχωρη παιδική πισίνα, ένα μπαρ-καφέ δίπλα στην πισίνα, ξαπλώστρες, σπα, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, ασύρματη πρόσβαση στο internet επί τόπου, ιδιωτική παραλία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB