Πώληση Ξενοδοχείο, Antalya, Antalya, Τουρκία, Beycik/Kemer/Antalya

Πώληση - Cod. 41776

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 5.500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 19
  • Όροφος: 4

ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΟΣΚΑΝΑ - Αρχοντικό


ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΖΩΗΣ



LAND: Με το οικόπεδο 5.500 m², αποκαλύπτει όλες τις ομορφιές με την έκτασή του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή γηπέδων τένις ή τη χρήση του με διαφορετικές λειτουργίες, καθώς και ένα γήπεδο κατάλληλο για προσγείωση ελικοπτέρου.



Περίπτερο: 610 m² (Μεγάλη πέτρα, πάχος τοίχου 60 cm, 2+7 (9 δωμάτια) και 3 μπάνια, 4 WC, σάουνα, 45 m² Βεράντα, ένα μοναδικό έργο.) Με τη διαφορά του στο στυλ της Τοσκάνης..



ΞΕΝΩΝΑΣ: 636 m², 9 σουίτες 60 m² το καθένα, με μπαλκόνι, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, ντους-WC, μετρητή ρεύματος και συνδρομή για κάθε σουίτα και ανοιχτή υποδομή κουζίνας στο σαλόνι κάθε σουίτας. ) Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι είναι διπλό τούβλο, και η ενδιάμεση στρώση είναι επίσης από φελιζόλ και είναι ειδικά μονωμένη στη θερμότητα, το κρύο και τον ήχο με πάχος 45 cm.



ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ: Είναι 150 m² και είναι κατάλληλη για κάθε είδους μεσαίου μεγέθους σεμινάρια ή καφετέριες και πάρτι και διαθέτει τζάκι, κουζίνα και μπαρ.



ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ: Σπίτι προσωπικού (70 m²), πισίνα, υπαίθρια καθίσματα κ.λπ. - WC κήπου, γυμναστήριο, ανοιχτός χώρος στάθμευσης, υπόγειο γκαράζ και αποθήκες κ.λπ. - Οι μονάδες είναι θερμάστρα αερίου (LPG).


Ένα εξαιρετικά βολικό ακίνητο για πολύτεκνες οικογένειες ή επαγγελματίες του τουρισμού υγείας.

ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ


(*) Όλες οι μονάδες έχουν θέα στο βουνό, τη θάλασσα και το δάσος και δεδομένου ότι βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι ένα ήσυχο και πλούσιο σε οξυγόνο περιβάλλον. Μια υπέροχη φύση στις ακτές της Μεσογείου! Ελβετία της Τουρκίας. Η διαφορά αυτού του μοναδικού περιβάλλοντος από την Ελβετία. Βρίσκεστε στην παραλία με γαλάζια σημαία σε 10 λεπτά.


(*) Μια σπάνια τοποθεσία στον κόσμο. Βουνό, θάλασσα και δάσος είναι συνυφασμένα με αυτά τα τρία στοιχεία ομορφιάς. Ας προσθέσουμε ένα πολύ διαφορετικό προνόμιο σε αυτή τη θέση. Εδώ πνέει αύρα βουνού και θάλασσας. Από αυτή την άποψη, φαίνεται ότι ακόμη και οι καπνιστές ζουν άνω των 100 ετών, αυτά τα χαρακτηριστικά και τα προνόμια είναι σε θέση να φανούν συγκεκριμένα. Μπορείτε να δείτε ότι ο ρομαντισμός περιλαμβάνεται στα έργα.


(*) Σημείωση: Η έκταση της γης μπορεί να αυξηθεί στα 10.000 m² με τη λήψη και των γειτονικών εκτάσεων.



ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ:

(*) Αυτό το ευρέως κατασκευασμένο ακίνητο είναι ένα μέρος όπου οι επιχειρηματίες μπορούν να χαλαρώσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, να συναντηθούν με άλλους επιχειρηματίες και να δημιουργήσουν επαγγελματικές επαφές και να φιλοξενήσουν τους συνομηλίκους τους, το διευθυντικό προσωπικό ή τους επισκέπτες.


(*) Ένα περιβάλλον όπου άτομα με κάθε είδους αναπνευστικά, αλλεργικά προβλήματα, φθαρμένα από τη σκληρή δουλειά, θα κάνουν μακροχρόνιες διακοπές ή θα ζουν στη φύση.


(*) Ένα μέρος για τουρισμό υγείας. Π.χ; σαλόνι ομορφιάς, κατοικία ηλικιωμένων, σανατόριο, κλινική θεραπείας, μεσαίου μεγέθους ξενοδοχείο σεμιναρίων κ.λπ. Είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για έναν τουρισμό VIP που θα προσελκύσει την ελίτ των αγρών.


(*) Μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδανικός χώρος διαβίωσης για μεγάλες οικογένειες και φανατικούς ανθρώπους που περιλαμβάνουν και ισλαμικά κριτήρια, λόγω του ότι δεν υπάρχει ανοιχτός και κάτω από τα πόδια και περιβάλλον χωρίς θόρυβο. (Είναι βέβαιο ότι θα απευθυνθεί σε εγχώρια και ξένα τμήματα).




(*) ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα έργα είναι τίτλος ιδιοκτησίας και όλα κατοικούνται.










Παρέχεται εκτενής ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται, ενώ η δυνατότητα περιήγησης στις εγκαταστάσεις προσφέρεται κατόπιν ραντεβού. Αποστέλλονται βίντεο και φωτογραφίες για εκτενείς πληροφορίες.








Πνευματικά δικαιώματα© 2022 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB