Πώληση Ξενοδοχείο, Bodrum, Muğla Province., Τουρκία, Akyarlar, Barış Manço Caddesi,Bodrum,Muğla

Πώληση - Cod. 27240

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

1200 m2 περιοχή Κήπος
τουρισμός διαπιστευμένο ξενοδοχείο ARHALYA πέτρινο αρχοντικό, η ιστορική αποκατάσταση της ένα παλιό πέτρινο κτίριο, σχεδιασμένο με
Arhalya πέτρινο αρχοντικό δωμάτια δίπλα στην πισίνα ένα boutique ξενοδοχείο με 4 σουίτες σε 3 περιβόλια εσπεριδοειδών στην παραλία Akyarlar, τη θάλασσα, τον ήλιο και τα πουλιά μια γωνιά του Παραδείσου. Στον κήπο, αιωνόβια δέντρα, πισίνα, δωμάτια δίπλα στην πισίνα, εξαιρετική διαμονή με την κορυφαία σουίτα όροφο του αρχοντικού και την πέτρα.
Εάν είναι επιθυμητό, ​​το καλοκαίρι και το χειμώνα στέγαση απομονωμένη περιοχή διαβίωσης, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως μια κατοικήσιμη ζώνη.



Turgutreis, 20 χιλιόμετρα από την Αλικαρνασσό, σε απόσταση
Έξοδος από το υπόγειο και μετά από την οδήγηση 9 μίλια προς την κατεύθυνση της Turgutreis, Gumusluk, με μοναδική θέα στη θάλασσα και 11 χλμ από το χωριό του δρόμου μπορεί να αποκλίνει από
Akyarlar (στο χωριό), που φιλοξενεί διάφορους πολιτισμούς και φυλές σε όλη την ιστορία, την ήσυχη πόλη της αλιείας. Ακόμα στην άκρη της θάλασσας, ενώ πίνετε το τσάι σας και να καθίσει στο καφενείο του χωριού για να παρακολουθήσουν την επιστροφή των ψαράδων.
Χωριό Akyarlar Bay ψαράδων στη δεξιά πλευρά της καφετέριες, εστιατόρια και καφετέριες, όμορφη αμμώδη παραλία και τη θάλασσα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Πρόβατα από την εργασία (Κως) έμοιαζε σχεδόν θέα στη λίμνη τη νύχτα με τα φώτα θα ανάψουν τις νύχτες σας.
Επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες σε Bodrum Akyarlar παραλία περιοδικό Forbes που αντιμετωπίζουν τα πιο πολυτελή παραλία του κόσμου έδειξε μεταξύ 15. Η καλύτερη παραλία Akyarlar στη χερσόνησο της Αλικαρνασσού, με φοβερό εγκαταστάσεις κάμπινγκ και εγκαταστάσεις σέρφινγκ επεσήμανε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB