Πώληση Ξενοδοχείο, Kemer, Antalya, Τουρκία, Beycik/Kemer/Antalya

Πώληση - Cod. 42344

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 5.500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 40
  • Όροφος: 5

ΣΕ ΣΤΥΛ TOSCANA - Αρχοντικό


ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΖΩΗΣ



LAND: Με το οικόπεδο 5.500 m², αποκαλύπτει όλες τις ομορφιές με την έκτασή του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή γηπέδων τένις ή τη χρήση διαφορετικών λειτουργιών, καθώς και ένα γήπεδο κατάλληλο για προσγείωση ελικοπτέρου.

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

Περίπτερο: 610 m² (Μεγάλη πέτρινη εργασία, πάχος τοίχου 60 cm, 2+7 (9 δωμάτια) και ένα μοναδικό έργο με 3 μπάνια, 4 WC, σάουνα, 45 m² βεράντα.) Με τη διαφορά του στυλ Τοσκάνης.. Βρίσκεται σε 200 m². Έχει 3 ορόφους, συμπεριλαμβανομένου του ισογείου και της σοφίτας. Ο χώρος χρήσης είναι 610 m². Είναι ημικύτταρο.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: 60 m², 2 δωμάτια, για αποθήκη ή κελάρι.

ΙΣΟΓΕΙΟ: χωλ εισόδου 200 m², wc, orient room, σαλόνι (με τζάκι αμερικανικού αερίου), κουζίνα, χαγιάτι (τζάκι ξύλου με μεγάλα παράθυρα και κλειστό θάλαμο). Το έδαφος καλύπτεται με καλειδοσκόπιο. Μόνο το δάπεδο της στοάς είναι καλυμμένο με ξύλινο παρκέ.


1ος ΟΡΟΦΟΣ: 200 m² Υπνοδωμάτιο (45 m²) με γκαρνταρόμπα, μπάνιο (με θέα στη θάλασσα τζακούζι και σάουνα), γραφείο, ξενώνας, ντους-wc για επισκέπτες, κρεβάτι και πέργκολα με έξοδο από το μπάνιο, ημισκεπασμένη βεράντα 45 m² με κάγκελο από φυσική πέτρα. Το δάπεδο του υπνοδωματίου είναι παρκέ, τα άλλα είναι καλυμμένα με καλεμποντούρ.


Ρετιρέ: 150 m² Παιδικό δωμάτιο (ντους - wc), παιδική μελέτη, bibliotek (Αμερικάνικο τζάκι αερίου), στεγνό κελάρι. Το παιδικό δωμάτιο, το δωμάτιο μελέτης και το δάπεδο bibliotek πρέπει να είναι παρκέ.




ΞΕΝΩΝΑΣ

ΞΕΝΩΝΑΣ: 636 m², 9 σουίτες 60 m² το καθένα, με μπαλκόνι, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, ντους-WC, μετρητή ρεύματος και συνδρομή για κάθε σουίτα και ανοιχτή υποδομή κουζίνας στο σαλόνι κάθε σουίτας. )

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι είναι διπλό τούβλο και η ενδιάμεση στρώση είναι επίσης από φελιζόλ, με πάχος 45 cm και ειδική μόνωση έναντι της ζέστης, του κρύου και του ήχου. χρησιμοποιούνται διπλό τούβλο και φελιζόλ. Τα εσωτερικά τοιχώματα είναι 30 cm και είναι και φελιζόλ. Οι οροφές του δαπέδου είναι κοίλες και τα δάπεδα είναι μπιτουλί και φελιζόλ. Η θερμάστρα είναι μάρκας Buderus, έχει λειτουργία υγραερίου και προμηθεύεται από κοινή αποθήκη. Το εξωτερικό και το κάτω μέρος του κτιρίου είναι επενδυμένα με πέτρα.

(*) Μετά από 9 σουίτες, αποτελείται και από 1 κελάρι. Τα διαμερίσματα είναι 60 τετραγωνικά μέτρα και αποτελούνται από κρεβάτι, σαλόνι, ντουζιέρα - wc και μπαλκόνι. Μπορεί να φιλοξενήσει 20-40 άτομα. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα και διαθέτουν τηλεόραση και τηλέφωνο. Τα έπιπλα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και έχει ληφθεί μέριμνα για τη χρήση επιλεγμένων επίπλων. Οι ηλεκτρικοί μετρητές είναι ξεχωριστοί. Διατίθενται συνδέσεις υποδομής κουζίνας στα σαλόνια. Το κελάρι έχει δύο τμήματα. (καλοριφέρ λεβητοστάσιο και γυμναστήριο)



ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ: Είναι 150 m² και είναι κατάλληλη για κάθε είδους μεσαίου μεγέθους σεμινάρια ή καφετέριες και πάρτι και διαθέτει τζάκι, κουζίνα και μπαρ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η κουζίνα και η ψυκτική αποθήκη έχουν πλακάκια μέχρι το ταβάνι. Η βιομηχανία κουζίνας είναι εξοπλισμένη με εξοπλισμό κουζίνας. Υπάρχει επίσης πέτρινος φούρνος. Το κτίριο είναι καλυμμένο με πέτρα (σχιστόλιθος Muğla) εσωτερικά και εξωτερικά. Τα δάπεδα καλύπτονται με μπιτουλίνη και στυροφόρο και καλύπτονται με καλεμποντούρ. Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλο τζάκι και μπαρ. Τα έπιπλα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Έχει μια ρουστίκ αίσθηση στο εσωτερικό. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ξύλο και είναι σκληρυμένο γυαλί. Η εξωτερική ομορφιά της φύσης μπορεί να παρακολουθηθεί εντελώς από μέσα.






ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ-ΠΙΣΙΝΑ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ



ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Σπίτι προσωπικού (70 m²), πισίνα, υπαίθρια καθίσματα κ.λπ. - WC κήπου, γυμναστήριο, ανοιχτός χώρος στάθμευσης, υπόγειο γκαράζ και αποθήκες κ.λπ. - Οι μονάδες είναι θερμάστρα αερίου (LPG).


ΠΙΣΙΝΑ: Συνδέεται με τον ενσωματωμένο καταρράκτη με την παιδική πισίνα. Υπάρχουν δύο καμπίνες ντους. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν καλοκαιρινές ευκαιρίες για καθιστικό και ηλιοθεραπεία.


ΓΚΑΡΑΖ: Υπάρχει γκαράζ δύο αυτοκινήτων που ανήκει στην έπαυλη. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις χώροι χρήσης που θα χρησιμοποιηθούν τόσο ως αποθήκη όσο και ως γκαράζ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Διαθέτει 2 δωμάτια, WC και κεντρική θέρμανση. (μπορεί να φιλοξενήσει μία οικογένεια ή 8 singles του ίδιου φύλου.)

ΔΗΜΟΣΙΟ WC: Υπάρχουν δύο WC (ανδρών και γυναικών) στον κήπο. Το αντικείμενο έχει σηπτική δεξαμενή με τρία μάτια.

ΚΗΠΟΣ: Δίνοντας σημασία στους χώρους πρασίνου, χρησιμοποιήθηκε παντού γρασίδι και δάσωση. Κατά τη διάρκεια της αναδάσωσης ελήφθη μέριμνα ώστε να μην επισκιαστεί η θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Στο οικόπεδο υπάρχει αμπελώνας και λαχανόκηπος. Ο κήπος ποτίζεται με συστήματα πηγής Rain-Bird και σταγόνες. Συνδέεται επίσης με τη δωρεάν γραμμή άρδευσης.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Στην είσοδο έχει κατασκευαστεί χώρος στάθμευσης χωρητικότητας 10-15 οχημάτων.




Ένα εξαιρετικά βολικό ακίνητο για πολύτεκνες οικογένειες ή επαγγελματίες του τουρισμού υγείας.

ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ


(*) Όλες οι μονάδες έχουν θέα σε βουνό, θάλασσα και δάσος και επειδή βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι ένα ήσυχο και πλούσιο σε οξυγόνο περιβάλλον. Μια υπέροχη φύση στις ακτές της Μεσογείου! Ελβετία της Τουρκίας. Η διαφορά αυτού του μοναδικού περιβάλλοντος από την Ελβετία. Βρίσκεστε στην παραλία με γαλάζια σημαία σε 10 λεπτά.


(*) Μια σπάνια τοποθεσία στον κόσμο. Βουνό, θάλασσα και δάσος είναι συνυφασμένα με αυτά τα τρία στοιχεία ομορφιάς. Ας προσθέσουμε ένα πολύ διαφορετικό προνόμιο σε αυτή τη θέση. Εδώ πνέει αύρα βουνού και θάλασσας. Από αυτή την άποψη, φαίνεται ότι ακόμη και οι καπνιστές ζουν άνω των 100 ετών, αυτά τα χαρακτηριστικά και τα προνόμια είναι σε θέση να φανούν συγκεκριμένα. Μπορείτε να δείτε ότι ο ρομαντισμός περιλαμβάνεται στα έργα.


(*) Σημείωση: Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις για πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο. Η δεξαμενή υγραερίου Aygaz 5m3 είναι θαμμένη στον κήπο. Από αυτή τη δεξαμενή τροφοδοτείται αέριο σε όλες τις θερμάστρες, τις κουζίνες και τα τζάκια του πέτρινου σπιτιού. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 5.500μ². Το οικόπεδο περιβάλλεται από πέτρινους τοίχους και φράχτες. Με την κατάληψη των γειτονικών εκτάσεων, η έκταση γης μπορεί να αυξηθεί σε 10.000 m².



ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ:

(*) Αυτό το ευρέως κατασκευασμένο ακίνητο είναι ένα μέρος όπου οι επιχειρηματίες μπορούν να χαλαρώσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, να συναντηθούν με άλλους επιχειρηματίες και να δημιουργήσουν επαγγελματικές επαφές και να φιλοξενήσουν τους συνομηλίκους τους, το στέλεχος ή τους επισκέπτες.


(*) Ένα περιβάλλον όπου άτομα με κάθε είδους αναπνευστικά, αλλεργικά προβλήματα, φθαρμένα από τη σκληρή δουλειά, θα κάνουν μακροχρόνιες διακοπές ή θα ζουν στη φύση.


(*) Ένα μέρος για τουρισμό υγείας. Για παράδειγμα; σαλόνι ομορφιάς, κατοικία ηλικιωμένων, σανατόριο, κλινική θεραπείας, μεσαίου μεγέθους ξενοδοχείο σεμιναρίων κ.λπ. Είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για έναν τουρισμό VIP που θα προσελκύσει την ελίτ των αγρών.


(*) Μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδανικός χώρος διαβίωσης για μεγάλες οικογένειες και μεγαλομανείς οικογένειες που περιλαμβάνουν και ισλαμικά κριτήρια, λόγω της έλλειψης ανοιχτού και υποπόδιου χώρου και περιβάλλοντος χωρίς θόρυβο. (Είναι βέβαιο ότι θα απευθυνθεί σε εγχώρια και ξένα τμήματα).




(*) ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα έργα είναι τίτλος ιδιοκτησίας και όλα κατοικούνται.










Παρέχεται εκτενής ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται, ενώ η δυνατότητα περιήγησης στις εγκαταστάσεις προσφέρεται κατόπιν ραντεβού.

Αποστέλλονται βίντεο και φωτογραφίες για εκτενείς πληροφορίες.
















Πνευματικά δικαιώματα© 2022 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB