Πώληση Οικόπεδο, Yalikavak, Bodrum, Τουρκία, Bogazici / Milas

Πώληση - Cod. 43022

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 14215 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Εμπορικό οικόπεδο / οικιστικό οικόπεδο 14.215 m2

Ανακαλύψτε μια μοναδική επένδυση στο Milas της Τουρκίας – ένα μοναδικό παραθαλάσσιο οικόπεδο που προσφέρει 14.215 m² αγνό δυναμικό. Αυτό το στολίδι βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία για έναν απαράμιλλο τρόπο ζωής.

Φανταστείτε 13 πολυτελείς βίλες που εναρμονίζονται με την ακτογραμμή, μια ιδιωτική παραλία και ένα ξενοδοχείο με κορυφαίες ανέσεις – όπως καφέ-μπαρ, εστιατόριο, γυμναστήριο & SPA και γκαράζ στάθμευσης. Αυτός είναι ο καμβάς σας για μια οραματική οικιστική ή εμπορική επιχείρηση. Αγκαλιάστε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία σήμερα.
Φωλιασμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις 3,4 χλμ. μακριά από το κέντρο του Milas, αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο προσφέρει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για να γνωρίσετε τη γοητεία αυτής της ζωντανής παραθαλάσσιας πόλης. Το Milas, με πληθυσμό 147.000 κατοίκων, χρησιμεύει ως το τέλειο σκηνικό για την επένδυσή σας, συνδυάζοντας τη γοητεία μιας ακμάζουσας κοινότητας με την ηρεμία μιας ιδιωτικής παραλίας. Η εγγύτητα στην πόλη εξασφαλίζει άνεση, ενώ η ανέγγιχτη ομορφιά του παραλιακού μετώπου προσδίδει έναν αέρα αποκλειστικότητας που είναι πραγματικά απαράμιλλος.
Η μη αποκάλυψη της τιμής εδώ ήταν μια συνειδητή απόφαση, με σκοπό να καλωσορίσουμε όσους εκτιμούν πραγματικά την αξία να συνεργαστούν προσωπικά μαζί μας. Τα ξεχωριστά όνειρα και οι φιλοδοξίες σας για αυτόν τον εξαιρετικό χώρο έχουν τεράστια σημασία και δεσμευόμαστε να προσαρμόσουμε τις προσφορές μας ώστε να ευθυγραμμίζονται με τις συγκεκριμένες επιθυμίες σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.
Ζαγρός

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB