Πώληση Τριάρι, Antalya, Antalya, Τουρκία, كونيالتي انطاليا

Πώληση - Cod. 25412

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 137 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Το νέο έργο Μπάσα συγκροτήματα κατοικιών που αποτελείται από τρία συγκροτήματα χτισμένα πάνω στη γη και ευρεία μέσα στην πόλη της περιοχή της Αττάλειας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν διαμονή μέσα άνοιξη ζωντανή κοινότητα Balehiah..busbandh υψηλή μαγευτική θέα ολόκληρης της πόλης ..
Τα τρία συγκροτήματα χτίζονται τα καλύτερα είδη των οικοδομικών υλικών, μαρμάρου, πρώτης κατηγορίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατασκευής και σχεδιάζει ήσυχο απλό μοντέρνο και κομψό και διασφαλίζει το έργο να παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης παρέχοντας την καλύτερη σύγχρονου εξοπλισμού και προηγμένων περιβάλλεται η ένωση είναι κλειστό από έναν τοίχο γεμάτο φύλαξη μικρών και μεγάλων πισίνες και κήπους φυτεμένους πράσινο και όλη την διασκέδαση και την άνεση του όργανα γυμναστικής και σάουνα δωμάτια, παιδικές χαρές, τα μονοπάτια για τζόκινγκ και αθλητικές εγκαταστάσεις για το πράσινο της φύσης και της χαλάρωσης βεράντες και κήπους για τα παιδιά και πάρκινγκ και όλες τις μοντέρνες και πολυτελείς ανέσεις που προσφέρονται από αυτό το μοναδικό απαιτήσεις του έργου ..

Το έργο περιβάλλεται από όλες τις υπηρεσίες που ζουν από την εμπορική εμπορικά κέντρα, τα παζάρια και τα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες, τα σχολεία και τα κέντρα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, οι τράπεζες και όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς .. μακριά από το κέντρο της πόλης 5 χλμ και 12 χιλιόμετρα αεροδρόμιο ..
Το έργο περιλαμβάνει έτοιμο για παράδοση και διαμερίσματα υπό κατασκευή Ονομα ..
• Διαμερίσματα τρία δωμάτια και ένα ξεχωριστό σαλόνι και κουζίνα και τρία μπάνια:
Μια περιοχή των 137 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 73,000 δολάρια παράδοσης μετρητών τον Φεβρουάριο του 2016 με μια επιλογή για να πληρώσει σε δόσεις των $ 40.000 προκαταβολή και μηνιαίες πληρωμές για ένα έτος για $ 2,750.
Μια περιοχή των 153 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των $ 80.000 σε μετρητά παράδοσης το Σεπτέμβριο του 2015, με μια επιλογή για να πληρώσει σε δόσεις των $ 40,000 προκαταβολή και μηνιαίες πληρωμές για μια περίοδο πέντε μηνών αξίας $ 8.000.
Μια έκταση 160 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των $ 85,000 σε μετρητά άμεση παράδοση.
• διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και μια ξεχωριστή κουζίνα, δύο μπάνια:
Μια περιοχή των 105 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των $ 50.000 παράδοση μετρητών τον Φεβρουάριο του 2016 με μια επιλογή για να πληρώσει σε δόσεις $ 25.000 προκαταβολή και μηνιαίες πληρωμές για ένα έτος για 2080 δολάρια.
 Προδιαγραφές του έργου Super Deluxe φινίρισμα άριστη βαθμολογία ..

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB