Πώληση Τριάρι, İSTANBUL, İstanbul, Τουρκία, HALKALI KUCUKCEKMECE ISTANBUL

Πώληση - Cod. 31903

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 156 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 5 OF 7

Βίντεο youtube: παρακαλώ εισάγετε το πλαίσιο αναζήτησης του youtube "KZ20FOYg56U"
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ τιμή: 283000 USD,
3 υπνοδωμάτια,
1 ΣΑΛΟΝΙ
2 ΜΠΑΝΙΑ + 1 WC
ΜΠΑΛΚΟΝΙ
ΚΟΥΖΙΝΑ
156 μετρητής μέτρησης, (1670 τετραγωνικά πόδια)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ COMBI,
Το επίπεδο πρόσωπο είναι μαύρο
Ο πωλητής είναι ιδιοκτήτης, δεν θα υπάρξει προμήθεια ακινήτων,
Το κτίριο είναι 7 ορόφων, το διαμέρισμά μας βρίσκεται στον 5ο όροφο.
Τα μηνιαία έξοδα είναι περίπου 100 δολάρια για τη διαχείριση χώρου, η τιμή αυτή περιλαμβάνει ασφάλεια, συντήρηση, κοινωνικές εγκαταστάσεις λειτουργικό προϋπολογισμό, προσωπικό μισθό, ηλεκτρολόγο, αντλία και γενικό τεχνικό και άλλα συνολικά 38 άτομα που εργάζονται στο συγκρότημα ζωής.
Αυτή η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έπιπλα, ανοιχτό θέμα είναι να μιλήσουμε για την πώληση συμπεριλαμβανομένων πλήρως έπιπλα
Το συγκρότημα Lifestyle στην Ευρώπη με έκταση κατασκευής 36.000 τετραγωνικών μέτρων, το Laleşehir Konakları υποστηρίζει καλό πρότυπο ζωής στο Χαλκάλι. Το συγκρότημα Lifestyle περιλαμβάνει αγορά, κομμωτήριο, κομμωτήριο, ασφαλιστική εταιρεία, καφέ-εστιατόριο και νηπιαγωγείο.
Το ψυχαγωγικό και αθλητικό κέντρο περιλαμβάνει χώρους Locker, τουρκικό λουτρό, μπάνιο Fin, σάουνα, ντους, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα για 409 διαμερίσματα. Υπάρχουν υπαίθρια γήπεδα τένις και γήπεδο μπάσκετ.
Το Κέντρο Αθλητισμού και Αναψυχής είναι κοινή ιδιοκτησία. Το μηνιαίο τέλος περιλαμβάνει το τέλος μέλους. Δεν καταβάλλεται επιπλέον χρέωση.
Σχεδιασμένα σε διάφορες διαφορετικές έννοιες ασφαλούς και πράσινης περιοχής, οι ειδικές παιδικές χαρές είναι έτοιμες να διασκεδάσουν τα πιο πολύτιμα όντα σας, τα παιδιά σας.
Το 75% της γης που προορίζεται για σκληρό μαλακό τοπίο και τεράστια πράσινα χωράφια, Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για τους κατοίκους. Χώροι στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα είναι αφιερωμένο στο διαμέρισμά μου
Η κατασκευή κατασκευάστηκε για την ασφάλεια του σεισμού. Η απόσταση μεταξύ των μπλοκ είναι αρκετή για να αποθηκεύσετε το απόρρητό σας. Τα κτίρια έχουν μέγιστο 7 ορόφους, όχι πολύ ψηλά και γεμάτα.
Πληροφορίες μεταφοράς

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB