Πώληση Τρούλος, KARABURUN, Izmir, Τουρκία, Bozkoy

Πώληση - Cod. 40553

  • Τύπος: Τρούλος
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Το Karaburun, συνοικία της Σμύρνης, είναι ο παλαιότερος οικισμός στην Ανατολία. Στις μελέτες στην περιοχή, προέκυψαν ορισμένα ευρήματα που καθορίζονται ότι προέρχονται από το 4000 π.Χ.

Το παλαιότερο γνωστό όνομα του είναι MIMAS. Ο Όμηρος, ο δημιουργός της Ιλιάδας και της Οδύσσειας, γεννήθηκε και έζησε σε αυτά τα εδάφη. Στο διάσημο έργο του Odysia, το βουνό mimas, το οποίο αναφέρεται ως "Windy Mimas" είναι το βουνό γνωστό ως "Bozdağ"

Η Booklice Mustafa, ένας από τους οπαδούς του Seyh Bedrettin εγκαταστάθηκε στη χερσόνησο Karaburun και πραγματοποίησε πολύ σημαντικά ιστορικά έργα. Η διδασκαλία του Börklüce Mustafa, ο οποίος επαναστάτησε ενάντια στους υψηλούς φόρους και την αδικία με τους χωρικούς μεταξύ 1414 και 1416, περιλαμβάνεται στο ποίημα του Ναζίμ Χικμέτ "Şeyh Epic".

Εφιστώντας την προσοχή με την παρθένα φύση του, το Karaburun είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός καθώς επίσης και τόπος πολλών πολιτισμών στο παρελθόν. Αυτό το μέρος είναι ένας παράδεισος ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για υποβρύχιες καταδύσεις.

Το σπίτι προς πώληση βρίσκεται στην περιοχή Bozköy της Karaburun. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τους πιο όμορφους κόλπους. Η ιστορία του σπιτιού φτάνει σχεδόν τα 150-200 χρόνια. Χτίστηκε ως παρατηρητήριο κατά των πειρατικών επιθέσεων. Το πάχος των πέτρινων τοίχων είναι 90 cm. Αποτελείται από διώροφη πέτρινη κατοικία 45 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. και μονοκατοικία πέτρινη μονοκατοικία 20 τ.μ. σε κήπο. Το σπίτι έχει ανακαινιστεί με πρώτης ποιότητας υλικά και ποιότητα κατασκευής. Υπάρχει ένας πέτρινος φούρνος, ελιά, λεμόνι, ρόδια και αμπέλι στον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB