Πώληση Χωράφι, Bolu, Ankara, Τουρκία, goynuk

Πώληση - Cod. 41660

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 3900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Υπέροχο επενδυτικό πεδίο στο χωριό Bolu Göynük Ceylanlı με 3 σύνορα δάσος και 1 παρακείμενο χωράφι........





Το χωράφι μας 3900 m2 έχει δάσος στις 3 πλευρές και άλλο χωράφι στη 1 πλευρά.

Ιδιότητες: Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Bolu Göynük Ceylanlı, περιοχή Yukarı Cinavlı, 177 Block, 1 Parcel. Είναι 3.900,50 m2. Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται επίσης και δεν έχει πρόσοψη στην κτηματογράφηση. Το ακίνητο έχει γεωμετρικό και ελαφρώς επικλινές έδαφος. Το αγροτεμάχιο δεν είναι κατάλληλο για αρδευόμενη γεωργία. Βρίσκεται σε θέα στο δάσος. Γύρω από το αγροτεμάχιο υπάρχουν πεύκα και θαμνώδη δέντρα. Γύρω του υπάρχουν παρόμοιες γεωργικές εκτάσεις και σιτάρι και μηδική κ.λπ. η γεωργία γίνεται. Έγινε γνωστό ότι τα εν λόγω ακίνητα είναι προσόντα «Πεδίου» και ότι δεν διαθέτουν οικοδομικές άδειες, άδειες χρήσης και εγκεκριμένα αρχιτεκτονικά έργα. Στις εξετάσεις που έγιναν στη γειτονιά, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κατασκευές στα ακίνητα.

Μεταφορά: Για να φτάσετε στην ιδιοκτησία, προχωρήστε κατά μήκος της κατεύθυνσης του Göynük για περίπου 30 χλμ. από την περιοχή Mudurnu της επαρχίας Bolu για να φτάσετε στον κεντρικό αρτηριακό δρόμο. Περιβάλλεται από δάση και γεωργικές εκτάσεις. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην περιοχή οικισμού του χωριού, έξω από την περιοχή οικισμού του χωριού, εντός δασικών ορίων, το πλησιέστερο αγροτεμάχιο απέχει 3500 μέτρα από τον κτηματολογικό δρόμο και το πιο απομακρυσμένο αγροτεμάχιο 5 χλμ. Το αγροτεμάχιο είναι σε θέα στο δάσος. Ο περίγυρος του ακίνητου είναι μια περιοχή με αγροτική λειτουργία και οι κάτοικοι της περιοχής κερδίζουν τα προς το ζην από τη γεωργία και την κτηνοτροφία.



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB