Πώληση Loft-open space, geyikli, Canakkale, Τουρκία, çanakkale geyikli kumburun

Πώληση - Cod. 25084

  • Τύπος: Loft-open space
  • Περιοχή: 13700 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: -

Η Τουρκία είναι ένα υπέροχο μέρος στο Τσανάκκαλε

 13.700 τετραγωνικά μέτρα των συμπτωμάτων της πόλης Geyikli είναι 8 χιλιόμετρα 1,5 μίλια και υπάρχουν πηγάδια νερού σε όλα τα τμήματα του site σπίτι .. και ηλεκτρική ακτή Θάλασσας πλέον σε θέση σε όλο το πάτωμα του 250. χώρων πάει συνδετικού λιμάνι είναι 300 μέτρα. .. Σημείωση: Οι τρεις μετόχους μαζί και πωλούνται .... επίσης πολύ κοντά στο AKC Γαλλία παραλία και ένα beach ... Σημείωση: 3 είναι η πώληση με τους μετόχους ... Σημείωση: Το έργο βρίσκεται αγωγού φυσικού αερίου TANAP κατά μήκος της Ανατολίας στο δρόμο 100-150 χμ .... ** Σημείωση: μου στο Facebook ή μέσω μετάδοσης e-mail.
 * Επικοινωνήστε με το Facebook και να πάρει τον τίτλο και το πρόγραμμα «ποιο app" και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail πληροφορίες ... και απάντηση σε μηνύματα. Το Facebook είναι η προσωπική μου τίτλο ... Είμαστε ανοιχτοί σε αναπτυξιακά προγράμματα και βίλες, εκμετάλλευση ή τη στέγαση μπορεί να κάνει ... αγωγούς ενέργειας προς την Ευρώπη και κυλιόμενοι διάδρομοι γης

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB