Πώληση Άλλο (Εμπορικό), AYVALIK, AYVALİK, Τουρκία, Gümrük caddesi 2 . sokak Ayvalık Balıkesir

Πώληση - Cod. 36863

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Αυτό το ιστορικό κτίριο χρησιμοποιείται για να είναι ένα εργοστάσιο ελαιολάδου πριν από περίπου 100 χρόνια. Διαθέτει δύο ορόφους και 10 δωμάτια για διαμονή στον δεύτερο όροφο. Είναι σε πλήρη και χωρίς έπιπλα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μια μεγάλη γκαλερί κατάλληλη για δεξιώσεις, γκαλερί τέχνης και εστιατόριο.
Το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο κυρίως από πέτρα και δεν υπάρχει παρακείμενο κτίριο. Και οι τέσσερις πλευρές του κτιρίου περιμετρώνται με δρόμους. Βρίσκεται στο κέντρο του Αϊβαλί, Balıkesir, πολύ κοντά στα λιμάνια και τις συνοικίες. Η περιοχή είναι γνωστή για τα φεστιβάλ της κατά τη θερινή ώρα. Το κτίριο απέχει 2,5 ώρες από την πόλη Izmir και 2 ώρες από το balıkesir με το αυτοκίνητο.
Αγοράσαμε το ακίνητο με σκοπό να το μετατρέψουμε σε επιχείρηση ξενοδοχείων και εστιατορίων. Είχαμε εργαστεί στο εσωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα, η απομάκρυνση των παλαιών υλικών παρέμεινε από το εργοστάσιο, τα έργα κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα και νερό), τα δάπεδα, η ανακούφιση των παραθύρων και των θυρών κλπ.
Δυστυχώς, έπρεπε να σταματήσουμε και να αποφασίσουμε να το πουλήσουμε λόγω των οικονομικών μας προβλημάτων.
Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι η ζητούμενη τιμή μας είναι λογική και χαμηλή για τους δυνητικούς αγοραστές.
Το κτίριο είναι ιδανικό για φιλοξενία δεξιώσεων, γκαλερί τέχνης, προσκλήσεις σε φεστιβάλ ή εστιατόρια ξενοδοχείων και μπουτίκ. Έχουμε φιλοξενήσει μερικές προσκλήσεις γκαλερί τέχνης και φεστιβάλ κινηματογράφου πέρυσι. Ο νέος αγοραστής μπορεί να κάνει οποιεσδήποτε ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, όπως ευχαριστεί σύμφωνα με το

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB