Πώληση Ξενοδοχείο, Advsa Island, AYVALİK, Τουρκία, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

Πώληση - Cod. 37879

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 426 m²
  • Αριθμός δωματίων: 14
  • Όροφος: 2

BALIKESİR - ΑΥΣΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BOUTIQUE

Από το 2014, η μονάδα μας λειτουργεί ενεργά και διαθέτει ένα ειδικό χαρτοφυλάκιο πελατών.
Το νησί Avşa σε απόσταση 100 μέτρων, Θάλασσα και φύση, 4 προάστια, 3 πολυτελή, 4 πολυτελείς πολυτελείς βίλες αποτελούμενες από συνολικά χωρητικότητα κρεβάτι 35 ατόμων. Κάθε μία από τις 7 βίλες Dublex Bungalows διαθέτει έναν μικρό κήπο ανάπαυσης και έναν κήπο με μπάρμπεκιου / μπάρμπεκιου με τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης ένα Market, Cafe / Restaurant και κουζίνα. Τα πεύκα, τα διάφορα οπωροφόρα δέντρα και τα λουλούδια στο boutique ξενοδοχείο με τη φύση και τη θάλασσα μέσα στη γοητευτική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου προσφέρει ειρηνικές διακοπές με αυτοπεποίθηση. Απέχει 3χλμ. Από το κέντρο και είναι πολύ εύκολο να φτάσετε με μίνι λεωφορείο, ταξί και ιδιωτικά οχήματα.

Το Μπουτίκ μας Hotel '' Σειρά, Κινηματογραφικές ταινίες, Ταινίες Clip, Διαφημιστικές Ταινίες, Οργανώσεις Προσφοράς Γάμου, Bachelor Parties, Henna, Engagement, Γάμος, Περιτομή, Οικογενειακές Συναντήσεις, Πάρτι Πρωτοχρονιάς, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Επέτειοι, Ειδική Οικογένεια κλπ. Το θέρετρο είναι κατάλληλο για εκδηλώσεις όπως '' Οργανισμοί διακοπών ''.

Οι βίλες είναι duplex και κάθε βίλα διαθέτει τραπεζαρία και ένα κήπο χαλάρωσης. Στο ισόγειο των βιλών. Διαθέτει σαλόνι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και μπάνιο με ντους / τουαλέτα. Στον επάνω όροφο. Υπνοδωμάτιο είναι διαθέσιμο. Τα υγρά δάπεδα είναι τζάμια, άλλοι χώροι είναι Παρκέ-Φινίρισμα. Όλα τα αγαθά είναι καθαρά και καλά συντηρημένα, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΛΛΩΝ:

Στον Κάτω Δάπεδο των ΒΙΛΛΩΝ LUXE DUBLEX BUNGALOW; Σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο / wc είναι διαθέσιμα. Γωνιακός / Γωνιακός Καναπές (με άνεση και χωρητικότητα για 2 άτομα), Μεσαίος Καφές, Τηλεόραση LCD, Αναπνευστήρας, Ηλεκτρική σκούπα διατίθενται σε όλα τα Σαλόνια.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS Top Floor: Τα υπνοδωμάτια είναι διαθέσιμα, δίκλινα και μονόκλινα (κρεβάτια χωρητικότητας 3 ατόμων). Τα κρεβάτια είναι υψηλής ποιότητας και αλέθονται. Υπάρχουν διπλή ντουλάπα και ντουλάπα.

Στο κάτω μέρος του DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS? Καθιστικό, Κουζίνα, Καμπίνα ντους Μπάνιο / WC. Γωνιακός / Γωνιακός καναπές στο σαλόνι (με την άνεση και τη χωρητικότητα 2 ατόμων), Μέση τραπεζαρία, τηλεόραση LCD, Μονάδα τηλεόρασης, Κλιματισμός, Ηλεκτρική σκούπα, Στεγνωτήρας μαλλιών, Σίδερο και σιδερώστρα, Όλες οι κουζίνες και σκεύη κουζίνας.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA'S Top Floor: Τα υπνοδωμάτια είναι διαθέσιμα, δίκλινα και μονόκλινα (κρεβάτι χωρητικότητας 3 ατόμων). Τα κρεβάτια είναι υψηλής ποιότητας, με αλλήλια. Υπάρχουν διπλή ντουλάπα και ντουλάπα.

Κατά την εγκατάσταση? Ηλιακό σύστημα ενέργειας, πλυντήριο ρούχων, κατάψυξη, ξαπλώστρες, ομπρέλες, τραπέζια και καρέκλες σε διάφορα μεγέθη. Προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής της ιδέας σας με ιδιαίτερες πινελιές στο γούστο σας.

1 (One) Ετήσια χρέωση ενοικίασης + Κατάθεση ζητείται.
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ (1) ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τον αριθμό που βρίσκεται στο Avşa Bungalow Boutique Hotel, το οποίο αγοράζεται από εμάς με όλα τα δικαιώματα και το οποίο είναι ΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Παρακαλούμε μην έρχεστε σε επαφή με τους αριθμούς τηλεφώνου που υπάρχουν στο Διαδίκτυο εκτός από τον εξουσιοδοτημένο αριθμό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε χρηματικές και μη χρηματικές βλάβες που μπορεί να υποστούν σε περίπτωση επαφής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB