Πώληση Μονοκατοικία, Bodrum, Bodrum, Τουρκία, Akasya sokak no 19 Kumbahce

Πώληση - Cod. 28538

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Είμαστε πωλούν Bodrum σπίτι μας λόγω relocation.If μας ενδιαφέρει να κάνει μια μεγάλη επένδυση, αυτή είναι η σωστή επιλογή για σας, λόγω τιμή & υψηλή απόδοση από την καθημερινή rental.Its τιμή του ενοικίου μεταξύ 100 δολάρια-160 δολάρια, ανάλογα με η εποχή. (άνοιξη και το φθινόπωρο έχει% 50-70 και το καλοκαίρι έχει% 90-100 τοις εκατό πληρότητα)

 Το σπίτι βρίσκεται σε μια ιδανική location.3 λεπτά απόσταση με τα πόδια από τη μαρίνα θάλασσα / Bodrum Halikarnas που σας δίνει μια εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε όλα τα εστιατόρια, καταστήματα, παραλία, μπαρ και κλπ και ακόμα είναι σε αρκετά street.There είναι ένα πλοίο λιμάνι βάρκα κοντά (15 λεπτά με τα πόδια), το οποίο σας συνδέει με ελληνικά νησιά σε 30 κεντρικό σταθμό λεωφορείων min.The του Bodrum είναι επίσης 10-15 λεπτά με τα πόδια. Είναι εγγεγραμμένη ως δεύτερο πτυχίο ιστορικό σπίτι το οποίο είναι όμορφα ανακαινισμένο με μια στριμμένη σύγχρονο taste.It έχει 2 ορόφους και βεράντα με Bodrum Castle & Sea view.When μπείτε από την κεντρική πόρτα, θα δείτε μια μικρή αυλή με μια πέτρα μπάρμπεκιου τζάκι και ένα τραπέζι για 2. Ο πρώτος όροφος διαθέτει κουζίνα, μπάνιο και καθιστικό με δάπεδο place.Second φωτιά έχει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με τζακούζι και ένα μικρό καμαρίνι με balcony.All τα έπιπλα (ΙΚΕΑ), πλυντήριο ρούχων , ψυγείο, δορυφορική, ηλιακό, δεξαμενή νερού, εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρική σκούπα, air-condition διασπάσεις (2), ηλεκτρικό ανεμιστήρα, φώτα, κουρτίνες, σιδερώστρα και σίδερο, στρώματα, 1 king size και 2 μονά κρεβάτια με ράφια, ντουλάπες, χαλιά κλπ περιλαμβάνεται στο εσωτερικό χρώμα price.The και εξωτερική μόνωση είναι πρόσφατα γίνει.

 Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση, δεν θα το πουλήσει δυστυχώς μετεγκαθίστανται σε άλλη country.Kindly επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail, αν είστε ένα σοβαρό buyer.I είμαι σήμερα έξω από τη χώρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB