Πώληση Μονοκατοικία, Bursa, Bursa, Τουρκία, Sinpas Bursa Modern Sitesi Asmali Yali 7/C Daire 2 & 4

Πώληση - Cod. 27887

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 323 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5+2
  • Όροφος: Dubleks

Sinpaş Προύσα Ivy είπε η μόνωση στη σύγχρονη έργου και πιο ιδανικό σημείο της περιοχής με θέα τη λίμνη, μια γωνιά του κήπου είναι έτοιμο για χρήση με τη δική του ιδιωτική πισίνα του σε ένα dairesidir.h duplex αρχοντικό, τα πάντα.
Σε μια μεγάλη κουζίνα στο ισόγειο και μια μάλλον μεγάλη αίθουσα και η μέση λύση από την ανώτερη σκάλα, μπάνιο + δωματίου mevcuttur.y τρεις διαφορετικές πόρτες με θέα καθίσει στην μοναδική λίμνη στο γραφείο σας με çıkılır.veranda κήπο ευρεία γύρω από το λουλούδι αμπέλια από το ισόγειο και η έννοια site με WC μπορείτε να φάτε με την εικόνα ή κάτι για να περιηγηθείτε αρκετά με οπωροφόρα δέντρα σε ένα μεγάλο κήπο με πεύκα, διότι η içebilirsiniz.köş, κόψει το χορτοτάπητα, αν θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα για να καθίσει στον ήλιο στην αποβάθρα, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού για να αισθάνονται cool στη δική σας πισίνα και ξαπλώστρες δίνει επίσης μια ξεχωριστή ανθρώπους έτοιμους .gem του άποψη είναι μια ξεχωριστή ομορφιά.
Στον πρώτο όροφο είναι η αίθουσα και άρχισε τα δωμάτια με θέα στη λίμνη αρχίζοντας γύρω από τη μεγάλη αίθουσα με σκάλα, το κυρίως υπνοδωμάτιο με θέα στη λίμνη ακόμα ντύσιμο και το μπάνιο + WC είναι ένα δωμάτιο-ντουλάπα. Ωστόσο, ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ + WC στον επάνω όροφο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα δωμάτιο δίπλα στο δωμάτιο των υπαλλήλων, αν θέλετε, και πλυντήριο / σιδέρωμα δωμάτιο είναι διαθέσιμο. Αυτός ο όροφος έχει επίσης τη δυνατότητα να εισάγετε από το εξωτερικό.
Χώρος στάθμευσης ήταν επίσης να κλείσει για δύο αυτοκίνητα, διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης μπροστά από το μέγαρο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB